İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı: Siemens EQ6 Plus

10 Ocak 2024 13:36

Siemens tokgözler şubesinden EQ6 Plus kahve makinesi aldık. Ürün anlatılırken her şeyin çok iyi olduğu anlatıldı pazarlamak için. Fakat ürün bize ayın 6 sında teslim edildi. Ürünü kullandıktan sonra hiç memnun kalmadık bildiğiniz ılık bir kahve yapıyor süt kaynatıp yapsak daha mantıklı. Servis çağırdık fakat servis ürünün böyle olduğunu hep ılık yaptığını söyledi. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkımızdan yararlanmak istedik. Ama tokgözler firması ürünü geri almadı. O kadar pişmanız ki tokgözler'DEN sürekli alışveriş yapıp mağdur oluyoruz

24 Ocak 2024 21:43

Ürünün kusurlu oluşu memnuniyetsizlik yaşıyorum. Buraya daha önce yazdım ama hiçbir ilerleme göremedik. Aldığımız kahve makinesi servis incelemesi sonucu kusurlu çıktı. Sıcaklık değerleri doğru aralıkta değilmiş. Servisle görüştüğümüzde durumu ilettiğini beklememiz gerektiğini söyledi 1 haftayı geçti hala bir ilerleme göremiyoruz. Siemens gerçekten bıktırdı aldığımıza pişman etti

13 Ocak 2024 14:08

Siemens Kahve makinesi için iade talep ettik çünkü ürünü hiç beğenmedik yeterli kahve sıcaklığında da yapmıyor. Servisin gelip bakmasını söylediler. Servis geldi ancak servis elemanı kahve makinesinde iade yapmadıklarını Siemens hiçbir ürününü kusurlu da olsa almayacağını söyledi. Testlerini yapalım en kötü değiştirirler ama geri almazlar dedi. Ben hayatımda böyle bir rezillik görmedim. Şu güne kadar defalarca Alışveriş yaptık bütün ailemle. Türkiye'nin en ünlü firmasının 14 gün içinde iade hakkını kullandırmamasını algılayamadım. Bende dava açmaya karar verdim. Bundan sonraki süreci dava ile halledeceğim.

10 Ocak 2024 17:24 (Şikayetten 3 saat sonra)

Esat
Esat

Biz de 2 gün önce aldık. Kahve sıcaklığından hiç memnun değilim. Sıcaklık seviyesini max yaptığımız halde. Siz sorunu çözdünüz mü, 14 gün geçmeden iade mi yapsam

Erten sonuçtan hiç memnun değil

Siemens EQ6 Plus S700 Kahve Makinesinde Yetersiz Sıcaklık Ve İade Sorunu

10 Mayıs 2025 17:23
Buket sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 23:13

Siemens Kahve Makinesi Sürekli Arıza Yapıyor