Nisvan sonuçtan memnun

Sephora Sipariş Sonrası Hizmet/Ürün Mağduriyeti

13 Kasım 2023 18:51

Sephora'dan 11.11 tarihinde '2 al 1 öde' kampanyasından aldığım rujlar, 1 gün sonra 'stok yok' bahanesiyle iptal edilerek tarafıma e-posta iletildi. E-posta detayında, memnuniyet amacıyla kargo ücretsiz kullanabileceğim bir kod gönderildi. '2 al 1 öde' kampanyası bitip %30 indirim devam ederken, hem diğer mağazalarda ürünler mevcutken hem de internet sitesinde 10 saat boyunca kontrol ettiğimde stokta olduğunu ve sipariş oluşturmada sorun yaşanmadığını gördüm. Bu sabah müşteri hizmetlerini aradığımda hazır cevaplar verilerek mağduriyetime çözüm sunulmadı. Ürünleri tekrar almak istediğimde iki kat fiyat ödemek istemediğimi ve haklarımı bildiğimi söylediğimde, son olarak memnuniyet için %20 indirim tanımlayacaklarını söylediler. Bu arada bu kod ile şu an tüm kampanyaların iptal olduğunu ve yine mağdur edildiğimi dile getirdim. Hazır cevaplarla dönüş yapıldı. Sözde kampanya ve reklamların ne kadar haksızlık içerdiğini bir kez daha gösterdiler. Ben aynı ürünleri vermiş olduğum ücret üzerinden almak istiyorum.

14 Kasım 2023 10:19 (Şikayetten 15 saat sonra)
20 Kasım 2023 00:24

Şikayetime çözüm bulunmadı. Yazıklar olsun

Zeynep
13 Kasım 2023 00:37
Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 14:18
Sephora Ücreti Ödenen Ürünü Teslim Etmedi.
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
12 Kasım 2023 15:06