Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Sephora M1 Adana Çalışanları

Aysun
24 Aralık 2023 23:35

Sephora online ve Adana M1 Real mağazasından yaptığım alışveriş sonrasında biriken puanlarımla M1 Real mağazasından fırça seti almak istedim. İlgilenen görevli, rimelin daha avantajlı olduğunu söyledi ve 'akma yapmaz' cümlesini defalarca tekrarladı. Ben de hediye rimeli aldım ancak sadece bir kez kullandım ve feci şekilde akma yaptı. Mağazayı aradım, durumu anlattım ancak hediye ürünün değişimi olmadığını söylediler. Benim fırça seti almak için ısrar ettiğimi, ilgilenen kişinin ısrarla 'akmayan rimel' olarak bana zorla verdiğini söylediğimde, müşteri temsilcisi yoğunluktan sizi başlarından savmak için 'akmaz' demişlerdir, o rimel akar dedi. Adana dışında oturduğumu, Adana'ya geldiğimde mağazaya uğrayıp, o rimeli bana nasıl hediye ediyorlarsa ben de kullanmadığım, memnun olmadığım ürünü geri vermek istediğimi söyledim ve öyle de yaptım. Müşterilere yaklaşımı çok saygısızca olan İ***** Hanım'a durumu anlattım. Ürünü parasız verdikleri için bana yardımcı olamayacağını söyledi. Ben de neden parasız oluyor, sonuçta on binlerce lira alışveriş yapıp o ürünün bana hediye edildiğini, özellikle fırça seti alacakken beni rimel alma konusunda ısrar ettiklerini, mağazaya ne zaman gelsem mutsuz ayrıldığımı, birkaç ay önce kasada aldıklarım hesaplanırken personellerin kavgaları yüzünden en az 45 dakika bekletildiğimi söyledim. Rimeli orada İ***** Hanım'a bırakıp mağazadan ayrıldım. Adana M1 Real çalışanlarının tavırları, ilgisizliği ve bilgisizliği; ürünlerle alakalı eğitimsizlikleri yüzünden mağazaya giden bir müşteri olarak memnuniyetim sıfırdır ve kesinlikle şikayetçiyim.

25 Aralık 2023 10:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
25 Eylül 2023 12:19

Şaziye
29 Ekim 2024 13:17

07 Mayıs 2024 18:14

Merve
07 Şubat 2025 00:00
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
10 Eylül 2024 00:39