07 Ekim 2023 11:34

Sephora kart sistemi karman çorman ve uyumsuz. 23 Eylül'de Zorlu Center Sephora mağazasından 600 TL civarı bir alışveriş yaptım (Sephora collection ruj, Sephora makyaj temizleme mendili, Sephora tırnak Sticker). Kasiyer telefon numaramı aldı fakat Sephora kartım olup olmadığını sormadı (sanırım kartıma puan işlememek için, tavır olarak da başından savmak ister gibi bir hali vardı). Ardından 24 Eylül'de uygulamadan bir sipariş verdim ve onun puanı yansıdı. 28 Eylül'de uygulamadan verdiğim siparişin de puanı kartıma yansıdı. Bu 2 siparişimdeki kart numaram aynı (olması gereken) ve uygulamada tüm detaylarını görüyorum. Ek olarak, uygulamada 07.01.2023 tarihinde yaptığım mağaza alışverişimi de görüyorum ve puanı da uygulamada gördüğüm kartıma yansımış durumda (yani mağazada yapılan alışverişi doğru karta yansıtmakla ilgili bir sorunları yok aslında). Olayın ilginçleştiği yer 29.09.2023'te yaptığım mağaza alışverişi. Bu sefer ise telefonumu söyledim, üyeliğimi belirttim, %10 indirim kuponumu da kullandım. Fakat faturama baktığımda bambaşka, içinde sıfır puan bulunan Black statüsünde bir kart numarası gördüm. 😂 Birincisi, Sephora'da en taban kart White, Black için 10.000 puan üstü olmak gerekiyor (nerede bu puanlar?). İkincisi, aynı telefon numarama neden 2 kart kayıtlı? Bu alışverişin puanları nereye gitti hiç bilemiyorum, çünkü uygulamada bu kartı görmüyorum. Bu karmaşayı nasıl çözersiniz bilmiyorum, ama mağazadan yaptığım ve uygulamada görmediğim 2 siparişin de uygulamada görünmesini ve puanlarımın kartıma yansımasını bekliyorum.

07 Ekim 2023 17:23 (Şikayetten 5 saat sonra)
08 Ekim 2023 12:17

Ben de sizi aradım ve ulaşamadım. Sephora kadar büyük bir zincirin müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz diyor ama sesli mesaj bıraktırıyor, nedenini hiç anlayamadım? Beni geri arar mısınız lütfen.

10 Ekim 2023 18:41

Çözüm sağlanır gibi oldu, sonra yine garipleşti. Telefonla görüştüğümüzde mağaza ve onlineda ayrı kartlarım göründüğü için bu durumun oluştuğu konusunda bilgi aldım. Onlineda 2600 küsur, mağazada 1500 küsur puanım olduğu görüntülendi, iki kartımın birleştirileceği onayı alındı. Sonrasında uygulamada white kartımın statüsünün Black olarak değiştiğini görmeye başladım, ve tüm geçmiş mağaza siparişlerim uygulamaya geldi. Siparişleri görmeye başladıktan sonra puanımı önce 322, sonra 2996 olarak gördüm, doğru puanın görünmesi 48 saati alabilir dendiği için bekledim. Ama o da ne? Bu süre sonuna doğru puanım sıfıra düştü. Yani 4100 civarı puanım olması gereken hesabımda şu an sıfır puan var. Yani hala bir çözüme kavuşamadık.

05 Eylül 2023 18:34
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
20 Temmuz 2023 00:27
"Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler"
Sephora Puanımı Sürekli Sıfırlıyor!
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Sözde Gold Kart Etkinliği Saygısızlığı!

Ayşegül
02 Aralık 2023 13:48
Sephora Sözde Gold Kart Etkinliği Saygısızlığı!
Konuralp sonuçtan hiç memnun değil

Konuralp
02 Nisan 2024 15:28

İlayda
07 Ağustos 2023 18:19
Sephora Bilgilendirme Yapmadan Siparişimi İptal Etmiş?