İsmail sonuçtan çok memnun

Schafer Yedek Parça Tedariği

Schafer Yedek Parça Tedariği
15 Temmuz 2024 15:32
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Problem çözüldü teşekkür ederim”

Schafer Cosy model süpürgeye Kullanım kılavuzunda 8 numara ile belirtilen emiş ağzı ara parça dan tedarik etmek istiyorum. Süpürgeyi alalı çok oldu ancak başka süpürgemiz olduğu için kullanmamıştık şimdi kullanmak istedim kutuyu açtığımda bahsettiğim parça eksik çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim

16 Temmuz 2024 07:57 (Şikayetten 16 saat sonra)
28 Temmuz 2024 01:20

Problem kısa sürede çözüldü ve eksik parça tarafıma gönderildi. İlginiz için teşekkürler

28 Temmuz 2024 01:21

Problem çözüldü teşekkür ederim

14 Şubat 2025 21:30
Schafer Cosy Süpürge: Kırık Parça Ve Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan çok memnun

Schafer Cosy Dik Süpürge İçin Yedek Parça Bulunamıyor Ve Müşteri Hizmetleri Yanıtsız

04 Ekim 2025 11:48
"Burada yazdığım şikayet sonrasında marka bana direkt olarak ulaştı ve bozulan parçayı temin edebileceğimi belirttiler. Sonrasında ise ilgili parça yaklaşık 1 hafta içinde elime ulaştı. Sadece öncesinde de aylarca ulaşmaya çalışmıştım ama buraya yazmadan ulaşamamıştım. Bu noktada müşteri hizmetleri ağının daha da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler"
schafer-cosy-dik-supurge-icin-yedek-parca-bulunamiyor-ve-musteri-hizmetleri-yanitsiz-1.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 11:50

Emircan