Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV ve Soundbar Uyumsuzluğu

Ahmet
25 Aralık 2023 00:36

TV: Samsung Frame 65 inch QE65LS03BGU
Soundbar: Samsung Q600C/TK

İlk senaryoda soundbar, Bluetooth ile TV'ye bağlı ve seste sorun yok. ✅

İkinci senaryoda HDMI kablosunu 2. HDMI portuna takıyorum (earc desteklemeyen port), ses yok. ❌

Son senaryoda, ürünü bu özelliği için pazarlayan Samsung'a göre, HDMI kablosunu 3. HDMI portuna yani earc destekleyen porta takıyorum ki Q-Symphony çalışsın, fakat çalışmıyor. ❌

Bu soundbarı ikinci kez alışım; ilki arızalı olduğu için geri göndermiştim, hiç açılmıyordu bile. Bu ikinci aldığım ve şu an itibariyle çalışmıyor.

HDMI kablo değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi. TV bozuk olsa Bluetooth'la ses aktarıyor olmazdı. Soundbar'ın kendisi çalıyor. HDMI port arızalı olsa diğer portta ses olurdu. İkisi de Samsung üretimi olan bu kombinasyon düzgün çalışmıyorsa ne çalışacak?

25 Aralık 2023 08:48 (Şikayetten 8 saat sonra)

Ahmet
27 Aralık 2023 12:35

1. Şu an cihaz beklendiği gibi çalışıyor ama bir sonrakinde nasıl bir arıza verecek bilmek güç. Bir gün hiç çalışmıyor ertesi sabah bir bakmışsınız sorun yok. Ürünü almayı düşünüp de araştırma yapan varsa lütfen bu yorumumu okusun öyle karar versin. 2. Samsung geri dönüş yaptı ancak bana ürünü iade şansınız varsa iade edin tavsiyesinde bulundular. Sorunu anlamaya çalışan yok hala. İkinci olarak bu kullandığım 2. Ürün. İlk ürün için servisi aradığımda servis görevlisi de böyle bir hata ile ilk kez karşılaşıyorum, iade etme şansınız varsa iade edin demişti. Yorumumu okuyanlara bu iki ürünün uyumu ve satış sonrası destek ile alakalı bilgi vermekti niyetim. Buradanda hatanın videosunu izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=y9okIF4pz-I Samsung markası tercih edilmemeli!

Çağdaş
01 Ocak 2024 23:01
Samsung Haksız Fiyat Artışı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kutusunu Açtığım Soundbar Hasarlı Çıktı, Sorumluluğu Üstlenmiyorlar

Fatih
09 Temmuz 17:15
Kutusunu Açtığım Soundbar Hasarlı Çıktı, Sorumluluğu Üstlenmiyorlar
Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A34 Kapanıyor Açılmıyor. 1 Yıllık Cihaz

Ömer
12 Mayıs 2024 01:16
Giderilmeyen Arıza Samsung HT-F9750W 7.1 Bluray Ses Sistemi
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung HT-F9750W 7.1 Bluray Ses Sistemi!

Ömer
02 Eylül 2023 23:23