Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV UE49NU7300 Ekran Kararması Sorunu

Samsung TV UE49NU7300 Ekran Kararması Sorunu
10 Ağustos 2023 20:13

Samsung UE49NU7300 model televizyonumuzu 3 yıl önce almıştık. Bugün ekranında siyah kararmalar olduğunu gördük. Herkeste olduğu gibi garantisi biter bitmez televizyon arızalandı. Hiçbir şekilde darbe almadığı halde durduk yerde kararmalar oluşmuş. Televizyonumuz TV aparatıyla duvara sabit bir şekilde duruyor. Yani yere de düşmedi. Samsung'un ürününün arkasında durup ücretsiz bir şekilde tamir edilmesini talep ediyorum. Bu sitede gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin televizyonunu ücretsiz bir şekilde tamir etmişsiniz. En kısa zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum.

11 Ağustos 2023 09:00 (Şikayetten 12 saat sonra)

11 Ağustos 2023 21:38

Hala benimle irtibata geçen olmadı

18 Ağustos 2023 05:46

Samsung bizi mağdur etti. Bize ücretli tamir yapacaklarını söyledi. Benimde o kadar durumum yok diye söylememe rağmen bana yardımcı olmadılar.

26 Ağustos 2023 19:20

Garantisi biter bitmez bozulan Ürününüzün arkasında durmadığınız için sizi Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim.

Samsung UE50AU800U Ekran Kararma Sorunu Hayal Kırıklığı

20 Eylül 2024 18:09
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Aralık 2024 19:34