İlhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 14:21

10.04.2017'de Sakarya Adapazarı Telemarket Samsung yetkili satıcısından almış olduğumuz Samsung RT46K6000S8 model numaralı buzdolabımız 15.08.2023 tarihinde derin dondurucu kısmının soğutmamasından dolayı ada eksen Samsung yetkili servisine başvurduk. Gelen servis elemanları 2 gün buzdolabını çalıştırmayın dediler. 18.08.2023 tarihinde tekrar gelen servis çalışanları dondurucu kısmının arka kapağını açıp yaptıkları kontrolden sonra. Buzdolabının oluşan buzları kırmadığını ve gövdeyi patlatıp rezistansı yamulttuğunu söylediler. Bu arızanın herhangi bir tamiratının mümkün olmadığını. Bozuk olan buzdalabimizi alıp yeni bir buzdolabını normal fiyatının yarısına satin alabilirsiniz dediler. Bize herhangi bir yedek buzdolabı getirmediler. Fakat oluşan arızanın kullanıcı hatası olmaması ve 10 yıllık garanti şartları altında cihazın mümkünse ücretsiz tamiratını veya yine ücretsiz değişimini tarafınızdan talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

02 Eylül 2023 14:18

10.04.2017'de Sakarya Adapazarı Telemarket Samsung yetkili satıcısından almış olduğumuz Samsung RT46K6000S8 model numaralı buzdolabımız 15.08.2023 tarihinde derin dondurucu kısmının soğutmamasından dolayı ada eksen Samsung yetkili servisine başvurduk. Gelen servis elemanları 2 gün buzdolabını çalıştırmayın dediler. 18.08.2023 tarihinde tekrar gelen servis çalışanları dondurucu kısmının arka kapağını açıp yaptıkları kontrolden sonra. Buzdolabının oluşan buzları kırmadığını ve gövdeyi patlatıp rezistansı yamulttuğunu söylediler. Bu arızanın herhangi bir tamiratının mümkün olmadığını. Bozuk olan buzdalabimizi alıp yeni bir buzdolabını normal fiyatının yarısına satin alabilirsiniz dediler. Bize herhangi bir yedek buzdolabı getirmediler. Fakat oluşan arızanın kullanıcı hatası olmaması ve 10 yıllık garanti şartları altında cihazın mümkünse ücretsiz tamiratını veya yine ücretsiz değişimini tarafınızdan talep ediyorum. Şu anda Dolap Olmadığı için dışarıda Kalıyoruz Mağduruz Gereğinin yapılmasını rica ederim.

02 Eylül 2023 15:07 (Şikayetten 46 dakika sonra)

02 Eylül 2023 16:33
Samsung Buzdolabı Gövde Patladı

Samsung Buzdolabı Gövde Patladı 10.04.2017'de Sakarya Adapazarı Telemarket Samsung yetkili satıcısından almış olduğumuz Samsung RT46K6000S8 model numaralı buzdolabımız 15.08.2023 tarihinde derin dondurucu kısmının soğutmamasından dolayı ada eksen Samsung yetkili servisine başvurduk. Gelen servis elemanları 2 gün buzdolabını çalıştırmayın dediler. 18.08.2023 tarihinde tekrar gelen servis çalışanları dondurucu kısmının arka kapağını açıp yaptıkları kontrolden sonra. Buzdolabının oluşan buzları kırmadığını ve gövdeyi patlatıp rezistansı yamulttuğunu söylediler. Bu arızanın herhangi bir tamiratının mümkün olmadığını. Bozuk olan buzdalabimizi alıp yeni bir buzdolabını normal fiyatının yarısına satin alabilirsiniz dediler. Bize herhangi bir yedek buzdolabı getirmediler. Fakat oluşan arızanın kullanıcı hatası olmaması ve 10 yıllık garanti şartları altında cihazın mümkünse ücretsiz tamiratını veya yine ücretsiz değişimini tarafınızdan talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica. Ederim18 Gün den Beri Mağduruz

03 Eylül 2023 12:40

Geri Dönüş Olsa Ne Olacak. Ömemli Olan Müşteriyi Memnun Etmek. İstek Ve Taleplerini karşılamak. Be hiçbir Olumlu Cevap Alamıyorum.

05 Eylül 2023 22:00

15 Gündür Samsung'u Arıyorum, Müşteri temsilcisinden, Başka Yetkili Kişiye Ulaşamıyorum. Müşteri Temsilcisi Verdiği Cevaplar Aynı. Talebini Oluşturduk. Maalesef Talebimi Karşılayacak Bir Yetkili Kişiye Samsung.

Kemal
Kemal

Aynı sorun bizde oldu. Dolabın rezistans ı patlamış ne yapmamız lazım çağrı merkezini aradık kayıt aldılar bir an önce mağduriyeti izin giderilmesini istiyoruz.

Aykut
27 Temmuz 2023 01:08
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
07 Ağustos 2024 12:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
27 Eylül 2023 13:42