Lütfiye sonuçtan çok memnun

Rossmann Hayvan Düşmanı Çalışan

27 Nisan 2024 23:34
Lütfiye'nin Teşekkür Mesajı
“Bize muhtaç olan canlılara gösterdiğiniz duyarlılık için çok teşekkürler”

26 Nisan 2024 tarihinde Ankara Kızılay'daki Yüksel Caddesi'ndeki mağazanıza girmek üzereyken çalışanınız C***** Hanım'ın, sadece dükkanın önünde oturan hamile bir yavru kediyi ve beni korkutarak, üstelik özür dilemek yerine kabul edilemez tavırlar sergileyerek, sanki dükkanın ve sokağın sahibiymiş gibi davranmasını anlayamıyorum. Hayvanları Koruma Kanunu'na göre, şehir yaşamında bizimle uyum içinde yaşayan hayvanlara ve doğaya sahip çıkmamız gerekmektedir. Hayvanları korkutmak nasıl bir insanlık anlayışıdır? Almanya menşeli, hayvan haklarını savunduğunu iddia eden bir markanın işletmesinde, hamile bir kediye agresif şekilde davranan bir çalışanınızın bulunması kabul edilemez. O caddede soğukta sokak hayvanlarını dükkanlarına alacak kadar duyarlı diğer işletmeler varken, sizin hayvanlara karşı düşmanca tavır sergileyen bir çalışanınızın olması sizi utandırmıyor mu? Eğer çalışanınız hakkında gerekli uyarıları yapmazsanız, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında işletmenize dava açacağımı ve hayvansever bir birey olarak işletmeniz önünde toplu protesto düzenleyeceğimizi, ayrıca konuyu ilgili her yere şikayet edeceğimizi bilmenizi isterim. Yaşam alanlarını elinden aldığımız hayvanlar asla sahipsiz değildir ve sahipsiz bırakılmayacaklardır. Bu şikayetlerimi tüm sosyal medyada ve Almanya'daki genel müdürlüğünüze ileteceğim. En kısa sürede tarafıma çalışanınızla ilgili alacağınız önlemler ve hayvanlarla ilgili samimi tutumunuzu gösterir bir dönüş yapılmasını bekliyorum.

28 Nisan 2024 09:55 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

01 Mayıs 2024 14:45

Merhaba Lütfiye Hanım,   01.05.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi  tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

01 Mayıs 2024 15:16

Evet çok teşekkürler❤️🤗🙏

01 Mayıs 2024 15:18

Bize muhtaç olan canlılara gösterdiğiniz duyarlılık için çok teşekkürler

Bornova Bölge Sanayi Rossmann Genel Müdürün Kedi Nefreti

27 Haziran 2024 07:55

Devran
12 Ekim 2024 15:23

16 Eylül 2024 21:37
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 14:34

31 Temmuz 2025 23:23