Özlem sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:11

Ürünü yeni evim için aldım ama daha taşınmadan ve ambalajını bile açmadan evim yandı. Servisle durumu paylaştım ama yanan ürünün kalan kısmını çöpe atmamı ve üstüne soğuk su içmemi söyledi. Küçük 2 oğlum var robot süpürge hastası. Her gün robot süpürgemiz yandı diye ağlıyor. Travma oldu resmen. Roborock firmasının bana yardımcı olmasını ve mağduriyetimi gidermesini istiyorum. Çünkü yeni fiyatı aldığımın 3 katı. Yeniden almam imkansız. Zaten her şeyim yandı. Almam gereken çok şey var.

14 Aralık 2023 11:27
Roborock S7+ Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

Gerçekten çok mağdurum jelatinini bile açamadım. Yenisini de alamam. Lütfen garanti kapsamına alınsın ve yeni ürün gönderimi yapılsın.

14 Aralık 2023 11:29
Roborock S7+ Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

Gerçekten çok mağdurum. Jelatinini bile açamadım. Yenisini de almam imkansız. Lütfen garanti kapsamına alınsınlar yeni ürün gönderimi yapılsın

18 Aralık 2023 11:58

Nezaket icabı iletişime bile geçmediler. Ben böyle ilgisiz bir firma görmedim

18 Nisan 2025 20:07

22 Mart 2024 17:14
Roborock 3 Kere Servisten Gelen Ürün Hala Çalışmıyor
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Robot Süpürge: Su Sızdırma Ve Güvenlik Riski, Servisten Çözüm Alamıyorum

Kevser
23 Eylül 2025 12:51