Caner sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

29 Kasım 2024 18:55

2024 model 1.3 Tecno Esprit Alpine Austral araç sahibiyim. Aracı alalı 6 ay oldu. Aracımı aldığım ilk günden beri;

1'incisi, multimedya sisteminde donma, kasma, Bluetooth geçişlerinde sorunlar var.

2'incisi, frene bastığımda tekerlerden gelen gıcırdama sesleri.

Yaşamış olduğum bu iki sorun için defaatle servise başvurdum.

Multimedya için format atıldı, güncelleme yapıldı, program yüklendi, navigasyon beyni değişti fakat şikayetlerim halen devam ediyor. Hiçbir olumlu gelişme olmadı.

Hakeza, tekerden gelen gıcırdama sesi için balataya toz kaçmıştır denildi. Balatalar temizlendi denildi fakat temizlenmesine rağmen daha servisin kapısından çıkarken ses geliyordu halen. Hiçbir olumlu gelişme olmadı bu konuda da.

Bu yaşamış olduğum sorunları video çekip servis yetkilileriyle paylaştım. Genel merkeze yazı yazılacağını, bizim yapabileceğimiz bir şey yok denildi. Artık bu sorunlar için servis kaydı bile oluşturmuyorlar.

Aracımı almış olduğum günden beri yaşamış olduğum bu sorunlara bir çözüm bulunmasını talep ediyorum...

02 Aralık 2024 11:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Flight
Flight

Caner bey ben de 2025 Renault austral aldım. Gaza basınca Tekerlekten gıcırdama ya da sürtünme sesi geldiğini fark ettim. Araç freni tam bırakmadığı için sanırım. Hareket edince ses yok sadece ilk harekette. Sizin sorununuz çözüldü mü acaba? Normalmiymis bu?

Caner

Maalesef çözülmedi. Renault Fransa'ya durum iletildi. 2025 Eylül ayına kadar da çözüm beklemeyin dediler. Havalar isindi ses neredeyse kesildi gibi ama yine de geliyor.

Renault Clio Techno: Bitmeyen Sorunlar Ve Çözümsüz Servis

Yüksel
16 Şubat 2025 15:06
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Fren Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Serkan
06 Mart 2025 16:22
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral'da Bitmeyen Fren Sesi Ve Çözülmeyen Sorun

21 Nisan 2025 18:44