Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Rüstem
16 Ağustos 2024 11:47

2022 reno Talisman hatasız kazasız boyasız garanti kapsamındaki aracım için, Tan Oto reno bayisine periyodik bakımları için randevu alıp gittim. Aracımın garantisi devam etmektedir. Yetkili servise Sol şoför kapısının iç kısmında boya atması olduğunu söyledim. Kapi içindeki boya atması tamamen imalattan kaynaklı olduğu halde, garantiden işlem yapılamaz, dis etkenlerden kaynaklı olarak talebim reddedildi. Aracın içinde olan bir imalat hatası nasıl oluyor da dis etkenler olarak red edilmiştir. Konu ile ilgili fotograf ve red yazısı ektedir. Sorunum çözülmediği takdirde tüm yasal haklarımın kullanacağım. R***** A***
0544*****93

19 Ağustos 2024 16:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Benzer Şikayeti Var

Merhaba, 2021 model Talisman aracımda, sizinle tamamen aynı kapıda ve aynı bölgede benzer bir sorun yaşıyorum. Renault size bu konuda yardımcı oldu mu? Çünkü benzer bir talepte bulundum ve şimdiye kadar üç kez reddedildim. Üstelik bu reddetme gerekçeleri, Renault’nun kendi web sitesinde belirtilen korozyon garanti şartlarıyla tamamen çelişiyor.

Reno Garanti Kapsamı Kabul Etmiyor

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Renault Talisman’da Boya Çatlağı Ve Garanti Reddi Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

24 Nisan 2025 17:03
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Turbo Sorunu: Garantili Değişim Talebi

Oğuzhan
26 Aralık 2024 20:49
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Cam Değişimi Sorunu

Didem