Musa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis Kayıtlarına Araç Km Bilgisinin Yanlış Girilmesi

28 Aralık 2023 09:17

28 Kasım 2022 tarihinde Auto Orsa-Renault Servisinde yapılan yıllık bakımda 17 bin küsur olması gereken kilometre bilgisi 170.410 km olarak sisteme işlenmiştir. Yapılan hatanın düzeltilmesini talep ettim ancak benden birkaç evrak istediler ve bunlara istinaden yapılacağı söylendi. 20 Kasım 2023 tarihinde aracın anlık kilometre fotoğrafı, servisten alınmış araç beyni görüntüsü ve ruhsatı kendilerine ilettim ve sürecin koordinatör tarafından kontrol edilip düzeltileceği söylendi.

Evrakları ilettikten sonra 1 ay boyunca telefonda yapılacak denilip geçiştirildi. Ne zaman yapılacağına dair net bir süre ve tarih verilmeden sürekli olarak ertelendi ve en sonunda 21 Aralık 2023 tarihinde isterseniz müşteri hizmetlerine sorun, bilgi alın dendi.

22 Aralık 2023 tarihinde 444 66 22 numaralı müşteri hizmetleri hattından kayıt oluşturdum ve bana işlemin düzeltilip dönüş yapılacağı söylendi ama yine süre ve zaman verilmedi. Geçen sürede herhangi bir düzeltme ve bilgilendirme yapılmadığı gibi daha önce yetkili servisin yaptığı gibi tek söyledikleri hala kontrol aşamasında olduğu.

Yapılan bu hatadan kaynaklı Renault Servis kayıtlarında aracın kilometre bilgisi ile ilgili uyuşmazlık görünmekte ve aracın satışı ve güvenilirliği konusunda tereddüt yaratmaktadır. Mevcut hatanın ilgili birim tarafından en kısa zamanda düzeltilip servis kayıtlarındaki kilometre bilgisinin o dönem yazılması gereken kilometre değeri ile değiştirilmesi ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

28 Aralık 2023 09:29 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Huseyincan
11 Şubat 12:11
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

2021 Renault Megane 4 1.3 Tce Benzin Vites Geçişinde Ses Yapıyor

İsmail
19 Temmuz 2024 11:55
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
06 Haziran 2024 04:21

Serviste Yakıt Eksilmesi Ve Tekrarlayan Mağduriyetler

Cengizhan
02 Eylül 21:59
Serviste Yakıt Eksilmesi Ve Tekrarlayan Mağduriyetler
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
04 Ekim 2023 15:04