Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kronik Arıza Ve Yedek Parça Temin Sıkıntısı

Hakan
06 Eylül 2023 10:20

2012 model Renault MEGANE3 aracımı servis bakımlı olduğunu görünce 1,5 yıl önce aldım ve servis bakımlarına devam ederek bugüne kadar keyifle kullandım. Aracım vites kutusu hararet ve yokuş kalkış hatası verince servise başvurdum. Arızanın otomatik vites beyninden kaynaklandığını bana ilettiler. İnternete bakınca bu sorunun kronik olduğunu gördüm. Ürünün değişimini istediğimde parçanın ellerinde ve hatta fabrikada olmadığını ve 6 aydır aynı konumda yedek parça tedariği bekleyen araç olduğunu, zaman konusunda hiçbir şey söyleyemeyeceklerini ifade ettiler. Mağduriyetimin giderilmesini yetkililerden rica ediyorum.

06 Eylül 2023 12:45 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merve

Merhaba sizin vites kutusu geldi mi? Biz 4 aydır bekliyoruz gelmedi. Ve bir cevapta yok. Çözüm de yok.

Hakan

Otomatik vites beyni arızası vardı. Bir müddet daha bekledim. Araç kullanılmaz duruma gelmeye başlayınca özel servise getirdim. Ertesi gün beyni değiştirip aracı teslim ettiler. Biraz pahalıya patladı. Durumu sorunca, birkaç ithalatçının fabrikadan çıkan tüm beyinleri aldığı ve dolayısıyla ürüne ancak bu kanaldan ulaşılabildiği açıklaması yapıldı bana özel servis tarafından.

Renault Megane 3 EDC Sorunu

Nejdet
01 Nisan 2024 17:33
Renault Megane 3 EDC Sorunu
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 3 Otomatik Vites Arızası

Faruk
22 Eylül 2023 18:44
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
03 Mart 2024 01:17