Muhammet sonucu yetersiz buldu

Renault Bayiden Sıfır Alınan 2024 Clio Model Araç Rot Ve Lastik Problemi

Renault Bayiden Sıfır Alınan 2024 Clio Model Araç Rot Ve Lastik Problemi
Muhammet
27 Eylül 2024 18:24

2024 yılı 4 Ağustos‘ta bayiden aldığım aracım için 1300 km’de farklı bir şikayet üzerine servise randevu alıp kontrole gittim. Arkadaşlar şikayetimin normal olduğunu söyledi ve o konudaki hakkındaki soru işaretleri kaybolmuştu ancak arabada direksiyonun yamuk durduğu fark edildi. Bunun üzerine araç rot balans kontrolüne alındı. Kontrolde aracın rot ayarını çok bozuk olduğu ve lastiklerde aşınmaya yol açtığı tespit edildi. Anlamadığım bir konu var. Bayiden sıfır aldığım bir araç için ilk olarak gidip rot balans ayarımı yaptırmam gerekiyordu da şu an ben bu durumu yaşıyorum. Aracımın garantisi mevcut ve araç daha 1300 kilometreler. Bu konudaki zararımın karşılanıp mağduriyetimin giderilmesi için desteğinizi rica ediyorum. Çünkü aracı sıfır aldım ve bayiden çıkışta fabrikadan geldiğinde bu tarz kontrollerin zaten yapılıp tarafıma öyle teslim edilmesi gerekmektedir. Kullanıcı olarak ufak bir direksiyon yamukluğundan ben rot ayarının bu kadar bozuk olabileceğini tahmin edemem ve bunu anlayamam sonuçta ben bir teknik çalışan değilim bir kullanıcıyım. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum görselleri de paylaşıyorum.

30 Eylül 2024 11:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sıfır Araçta Sürekli Rot-Balans Ve Garanti Problemleri

10 Temmuz 2025 21:42