Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Yedek Parça Bulamıyorum

Renault Austral Yedek Parça Bulamıyorum
30 Haziran 2024 01:56

Ocak ayında Renault Austral marka araç aldım. 18 Nisan'da arabayı kaldırıma sürtünce tekerleğinde, jantında ve amortisör, viraj demiri, backorder, taşıyıcısında sıkıntı oldu. Aracı 2 aydır kullanamıyorum, hala stoğa girilmesini bekliyoruz. Diğer Renault gibi dünya çapında olan firma, üretimini yaptığı arabanın yedek parça tedariğini yapamamakta. Bir şirketin bir markanın büyüklüğü sattığı ürünle değil, sağladığı hizmet ve geri bildirimle belli olur. Tüm sosyal medyada tanıdığım ya da tanımadığım herkese Renault araba almaması konusunda uyarıyorum ve uyarmaya devam edeceğim. Bir şirket sattığı ürünün tamir bakımı için nasıl olur da bu kadar insanları mağdur edebilir? 3 kez Renault müşteri hizmetlerine şikayet kaydı açtım, hala çözüm bulunamadı ve ne zaman olacağı belli değil. Arabam serviste çürümeye mahkum edilmiş, boyası güneşten zarar görmekte, kullanılamadığı için diğer sistemleri ve makineleri de zarar görmekte. Hem arabamın tamir bakım onarımı olmadı hem de arabam gün geçtikçe binilmeden eskimekte. Buradan tüm sorumlu yetkililere firmayı şikayet ediyorum. Arabamın bir an önce teslim edilmesini, orijinal parçaların takılmasını istiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini, bu zamanda yaşadığım tüm kaybın bana maddi ve manevi olarak giderilmesini istiyorum. Renault nasıl bir şirket, biri bana bunu anlatsın. 2 aydır arabasızım, tüketici haklarında şikayet edeceğim, tüm hakkımı alıp hayır kurumuna bağış yapacağım. Çin arabaları bile yedek parça tedarik edebiliyorken Renault almaya hayır.

12 Temmuz 2024 08:11

Renault almaya hayırrrrrrrrr.

30 Haziran 2024 11:49

Ocak ayında Renault Austral marka araç aldım 18 nisanda arabayı kaldırıma sürtünce tekerleğinde jantında ve Amortisör, viraj demiri backorder, taşıyıcında sıkıntı oldu aracı 2 aydır kullanamıyorum hala stoğa girilmesini bekliyoruz diğer Renault gibi dünya çapında olan firma üretimini yaptığı arabanın yedek paça tedariğini yapamamakta dır Bir şirketin bir markanın büyüklüğü sattığı ürünle değil sağladığı hizmet ve geri bildirimle belli olur Tüm sosyal medyada tanıdığım ya da tanımadığım herkese Renault araba almaması konuşunda uyarıyorum ve uyarmaya devam edeceğim Bir şirket sattığı ürünün tamir bakımı için nasıl olur da bu kadar insanları mağdur edebilir 3 kez Renault müşteri hizmetlerine şikayet kadı açtım hala çözüm bulunamadı ve ne zaman olacağı belli değil Arabam serviste çürümeye mahkum edilmiş boyası güneşten zarar görmekte kullanılamadığı için diğer sistemleride makinalarıda zarar görmekte Hem arabam tamir bakım onarımı olmadı hem de arabam gün geçtikçe binilmeden eskimekte tüm buradan tüm sorumlu yetkileri firmayı şikayet ediyorum benim arabamın bir an önce teslim edilmesini orijinal parçaların takılmasını istiyorum Mağduriyetimin bir önce giderilmesi bu zamanda yaşadığım tüm kalkının bana maddi ve manevi olarak giderilmesini istiyorum Renault nasıl bir şirket biri bana bunu anlatsın 2 aydır arabasızım tüketici haklarında şikayet edeceğim tüm hakkımı alıp hayır kurumuna bağış yapacağım Çin arabaları bile yedek parça tedarik edebiliyorken Renault almaya hayırrrrrrrrr.

profile profile profile
01 Temmuz 2024 08:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Temmuz 2024 09:48

Daha önce de aradılar ama ben çözüm istiyorum arabamın orijinal paçları değişöiş i istiyorum

11 Temmuz 2024 17:00

10 gün önce Ocak ayında aldığım Renault Austral 18 nisanda arabayı kaldırıma yaşadığım sıkıntılardan dolayı şikayet girince hemen arandım gelmeyen parçaların geldiği söylendi fakat bu kez montaj yapıldıktan sonra hiç alakası olmadığı halde başka bahaneler CIP bekleniyor diye 15 gündür bekletiliyorum ve ben artık Renault'tan nerfet ediyorum Renault gibi dünya çapında olan firma üretimini yaptığı arabanın yedek paça tedariğini yapamamakta ve servis ağındaki bu kadar kötü olmasına aklım ermiyor arabanın küçük kapısında eğrilme vardı bu eğirilmesini düzeltme yapılmadan her gün dışarı içeri yaparken kapının zarar görmüş hala arabamı alamadım alsamda zaten bu firmaya hiç güvenim kalmadı içimden arabanın üzerine benzim döküp yakmak bile geçiyor tüm medyayı çağırıp dünyaya Renault markasını rezil etmek geçiyor Renault almaya hayırrrrrrrrr.

Emrah
09 Ocak 2025 13:44
Yeşim sonucu yetersiz buldu

Renault Austral Aracımda Ki Bitmeyen Arızalar.

Yeşim
09 Mayıs 2024 02:36
Renault Austral Aracımda Ki Bitmeyen Arızalar.
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 12:45
Renault Austral: Bitmeyen Sorunlar ve Yetersiz Servis Desteği
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Bitmek Bilmeyen Sorunları

Ulaş
09 Haziran 2024 22:40
Halil sonuçtan memnun

Renault Austral Parça Tedariğinde Yaşanan Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti

Halil
24 Mayıs 2025 11:45
"Öncelikle Şikayetvar a bu platform a çok teşekkür ederim iyi ki varsınız sizler sayesinde bu ve bunun gibi birçok sorunum çözüldü sonra serviste bulunan O*** bey e Mais müşteri hizmetlerinden Yasin bey in ilgi ve alakası sonucu aracımın parçaları hızlı bir şekilde tedarik edilerek bayram öncesi teslim edilmesi sağlandı. Belki daha önce da olabilirdi ama buna da şükür bugün itibariyle aracımı teslim aldım Allah kimseye kaza bela vermesin."
Renault Austral Parça Tedariğinde Yaşanan Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti