Renault Araç Far İçlerinin Bakımda Kırılması

Renault Araç Far İçlerinin Bakımda Kırılması
Kübra
17 Ekim 2023 10:20

Merhaba,28.07.2023 tarihinde aracımı İzmit Kocaeli ermez bayisine bakıma götürdüm. Aracımla ilgili herhangi bir sorun olmadığı bakım sonrası tarafıma iletildi. Ertesi gün aracımın farları su almaya başladı ve netlikleri gitti. Servisi aradığımda randevu saati için beni ertelediler. Tekrar aramaya devam ettim ve Ağustos ayında tekrar gittim Durumu bakım sırasında olduğunu izah ettim ama kabul etmediler. Aracımı servis müdürü kontrol amaçlı lifte kaldırmadı ilgilenmedi ve bahaneler uydurdu ve müşteri hizmetlerine aktaracağım ileterek beni oyaladı. Ağustos ve Eylül ayını bu şekilde beni oyalayarak geçirdi ve Ekim başında aracın bir farı yanmamaya başladı araç aydınlatma arızası ve elektrik arızası verdi. Tekrardan Ekim ayıda gittim bu sefer servis müdürü tekrardan ilgilenmedi ve hakaret bana ve babama etti. Başka bir bayan aracı lifte kaldı vurma ve çarpmanın olmadığını iletti ama Renault'nun sorumluluğu üstlenmediğini iletti. Aracımdaki sorun servis hatası olmasına rağmen sağlığım açısından mağduriyet yaşamamak için kaskoyu bozmak istedim ve dosya açıldı. Ekspertiz ofisi ile görüştüğümde bugün experin herhangi bir çarpmanın olmadığını raporunda yazdı ve servisin bunu karşılaması gerektiğini iletti, lütfen aracınızın arkasında durup müşteri memnuniyeti sağlayınız

17 Ekim 2023 11:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

Konya Renault Ana Bayi Çelik Otomotiv

Ramazan
04 Mart 2024 15:37

09 Ağustos 2024 18:22
Renault Austral Aracı Satıyorlar Lakin Yedek Parça Yok
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Ekim 2024 10:42
Randevu Karmaşası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Full Hibrit

Tuğrul
19 Kasım 2023 00:09
Furkan sonuçtan çok memnun

Renault Servisinde İhmal Ve Garanti Mağduriyeti

Furkan
26 Şubat 2025 15:18
"Renault müşteri hizmetlerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim, en başından sonuna kadar takipçisi oldular aracımın değişmesi gereken parçaları değişti ve arızam giderildi. Teşekkürler Renault"