09 Ağustos 2024 18:22

2023 Haziran aylarında Erzincan Renault bayisinde Renault Austral satın aldım. Bu sene 18 Haziran gibi aracımın ön camı çatladı ve kasko üzerinden Erzincan Renault servisinde camını değiştirdik. Ne yazık ki ön camdan araç su aldı. Tekrardan servise götürdük, bize tekrardan sökülüp takılacağı söylendi. Ertesi gün servis tarafından arandığımızda camın sökülürken aracın bir köşesine çarpma sonucunda camın tekrardan çatladığı, tekrardan camın sipariş verilip geldiğinde yenisinin takılacağı söylendi. Aracım 1 hafta serviste bekletilip hala cam gelmeyince ikame araç istediğimde idareten çatlak camı biz takalım, yeni cam gelene kadar bu şekilde kullanmamı istediler. Şu an ise çatlak cam ile 1 haftadır kullanmak zorunda kaldım ve halen arayıp sorduğumda camın fabrikanın stoklarında gözükmediği ve o yüzden sipariş veremediklerini söylüyorlar. Servisin camı düzgünce takmadığı için yolda giderken akşam vakti aracım su aldı ve düzeltmeye çalışırken de camı çatlatıp beni 2 hafta araçsız bıraktılar. Şu an ise çatlak cam ile kullanmak zorunda kalıyorum.

13 Ağustos 2024 21:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yeşim
Yeşim

Arkadaşımın ve benim aracımın camıda aynı noktadan çatladı. Ve buradaki tüm cam şikayetlerinde çatlak aynı noktada acaba bu kronik bir hata olabilir mi?

Renault Austral Aracı Satıyorlar Lakin Yedek Parça Yok

Fetih sonuçtan hiç memnun değil

Fetih
06 Aralık 2023 15:28