Rabia
08 Ekim 2024 11:42

Regal marka derin dondurucu ayda bir yoğun karlanma yapıyor! Yılda 2 kez çözdürülmesi gerekir diyorlar, ayda bir mi çözdüreceğim? Statik ürün olduğu için karlanma normalmiş. Peki bu ibare internet üzerinden alınan ürün için neden bilgi maksatlı yapılmıyor? Hepimiz uzman değiliz ki statik ve no frost ayrımını bilelim. 3 defa yetkili servis geldi. Bu karlanmanın normal olmadığını söyledi. Allah'tan komşum yanımdaydı, söylenenleri duydu. Vestel yetkili servisle WhatsApp üzerinden iletişim kurduğumda, ürünleri buzdolabına koyup derin dondurucuyu çözdürüp, temizleyip sonra tekrar derin dondurucuya koyabileceğimi söyledi. Peki anne sütü için aynı işlem uygulanabilir mi? Ben bir gün buzdolabında muhafaza edip sonra anne sütünü tekrar dolaba koymam durumunda bebek için risk olmaz mı dediğimde, bu konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi. Ben hayatımda bu kadar amatör cevaplar görmemiştim. Ben ayda bir karlanan derin dondurucu için (zaten neredeyse bir rafının karlanmadan iptal olan) komşuya 'Bu ürünler sende bir gün kalsın, ben yarın alırım' mı diyeceğim? Komşunun buzluğu müsait değilse ne yapmam gerekir? Vestel gibi kurumsal bir firmaya yakışmayan durumlar. Ürünü alırken siz araştıracaktınız deniliyor. Statik ürün ne demek öğrenmem gerekiyormuş. Statik ürünün karlanma yapacağı bilgisinin, ürün bilgisi kısmına yazılması çok mu zor? Ben bu durumu iyi niyetli mi bulmalıyım? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım, hakkımı tabii ki arayacağım. Ama bizim gibi kimse sıkıntı çekmesin. Bu ürünü alarak kendinize eziyet çektirmemeniz sizin faydanıza olacaktır.

10 Ekim 2024 07:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sercan
13 Mayıs 2025 09:38