Gökhan sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Protestolu Senet Kaldırması

26 Eylül 2024 11:28
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi için teşekkür ederim”

2016 senesinde QNB Finansbank Zonguldak Çaycuma ilçesindeki 2 adet senet elden gelmeyen sebeplerden dolayı protestoya düşmüştür. Daha sonra alacaklı taraf senedi geri alıp ben elden nakit olarak ödemesini yaptım. Bugün olmuş tarih 26 Eylül 2024 aradan kaç yıl geçmiş, başka bir bankadan ticari kart başvurum sırasında önüme çıktı. Çaycuma ilçesindeki şube kapandığı için en yakın Zonguldak şubesine gittim durumu izah ettim ve Alacaklı taraftan ''borcu yoktur'' yazısınıda alıp götürdüm. Ama banka dahi bizde protestolu senet gözükmemektedir diyor. Başka bankanın gördüğü ama kendi bankasının göremediği senedi protesto durumunu kaldıramıyoruz. Görselde yer alan sarı taralı alanda yer alan 2 adet senet. En üstteki mesela 2015 senesine ait. Onda sıkıntı yok. Lütfen ilgilenin

26 Eylül 2024 11:33 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

26 Eylül 2024 11:41

Finansçınız sizi dinliyor hattından da '' [email protected] '' mail adresinizede görseli ve borcu yoktur yazısınıda ilettim.

17 Ekim 2024 21:49

İlgi için teşekkür ederim

Filiz

Finansçınız sizi dinliyor ile görüştüm senedimin bulunduğu banka ile iletişime geçmişler senet bizde yok diye yanıt vermişler, halbuki senet onlarda

Filiz

Ya çıldırıyorum aynı durumu yaşıyorum, ticaret yapan insanım bende, diğer bankalar protestolu senedin QNB Finansbank da olduğunu görüyor ama onlar görmüyor güya, napacağım bilmiyorum, aylardır bankaya gidiyorum, borcu olmadığına dair senet sahibi borcu yoktur veriyor ama onlar kaldırmıyor, sizin kaldırıldı mı şikayetiniz işe yaradı mı acaba😔😔

Gökhan

Sanırım yaradı bu hafta cevap yazarım. Finansciniz sizi dinliyordu galiba orayı arayın görüşün durumu belirtin şube ismi vs. Bende buldular sonradan ama şu anlık kaldırma işlemi yaptırdık ama diğer bankanın sisteminde var mı diye bu hafta öğreneceğiz

16 Ağustos 2024 09:47

09 Ekim 2024 20:53