Can sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Mükerrer Çekilen Miktarın İadesi Yapılmadı

18 Aralık 2023 01:50

1- QNB Bank tarafından kullanmakta olduğum ürünlerde erteleme yapmama rağmen ara ödeme kapsamında 1100 küsur liramın hiçbir bilgi verilmeden alındığını gördüm. Son ödeme tarihim 30 Aralık olmasına rağmen, hem bugün ara ödeme alınıyor hem de o tarihte 4000 küsur lira daha ödeme yapmam bekleniyor. Durumu düzeltmelerini talep ettiğimde iade yapamayacaklarını söylediler. Üstelik Q yapay zeka üzerinden konuşma esnasında 'İyi günler' dileyerek konuşmayı sonlandırmaktadır. 1153,19 TL'lik miktarımın hesabıma geri iade edilmesini talep ediyorum.
2- Hazır kullanılabilir limit miktarım 30.000 lira gözükmesine rağmen, bu limiti kullanmama izin verilmiyor. Eğer bu limit gözüküyorsa ve müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyorsa, zor zamanlarımda bu limitin kullanıma açılması gerektiğini düşünüyorum. İyi günlerimizde yanımızda olan QNB Bank'tan kötü günlerimizde de destek olmasını umuyorum.

18 Aralık 2023 02:44 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Can
Can
21 Aralık 2023 09:35

Hiçbir şekilde ne bir ulaşım ne de bir çözüm geri dönüşünde bulunulmadı

30 Ocak 2024 09:08
QNB Finansbank Son Kullanım Tarihi Dolmadan Geri Alınan ParaPuan Hk.
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 14:52
QNB Finansbank Müşterisi İle Alay Ediyor
Şeref sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 14:48
"QNB Finansbank Genel Müdürlüğü'nde hizmet veren Özge Hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisini hemen yardımcı oldu ve geri dönüş sağladı. Kendisinin iş hayatında çok iyi yere gelmesini ve bu kurumun böyle kaliteli elemanları değerlendirmesini rica ederim."
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 07:59
QNB Finansbank Sigorta İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet