Akın sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Hesabımdan Para Çekildi

QNB Finansbank Hesabımdan Para Çekildi
08 Nisan 2024 23:41

QNB Finansbank hesabımdan dolar cinsinden kredi kartımdan para çekilmiş olup, herhangi bir kod ile onaylamadım ve SMS de gelmedi. Durup dururken para çekilmiş olması nedeniyle güvenlik konusunda endişelerim var ve bu durumdan mağdur oldum. İnsanlar arka arkaya para kaybediyor. 486 dolar çekilmiş ki bu tutar TL olarak yaklaşık 15.570 lira ediyor. Bankayı aradığımda, güvenlik gerekçesiyle kartımı iptal ettiler ve mobil bankacılık hizmetimi kapattılar. Harcama itirazında bulunamıyorum çünkü işlem provizyon aşamasında. Evlenme sürecinde olduğum için bu durum beni daha da mağdur ediyor. Lütfen en kısa sürede sorunun çözülmesini talep ediyorum ve yardımınızı rica ediyorum.

08 Nisan 2024 23:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Akın
08 Nisan 2024 23:46

Ne zaman bilgi verirsiniz benim için çok önemli efendim ilginiz alakanız için teşekkür ederim hemen cevaplandı

Yavuz

Peki provizyon da yani bekleyen işlemlerde olduğu için harcama itirazı yapılamıyor denildi sizde böyle bir şey oldu mu

Yavuz

Benimde başıma bugün geldi ne oldu sizin işlem paranız iade yapıldığını

Akın

Edildi şubeye gidin hallederler

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 17:04
QNB Finansbank Konuyla Alakalı Bilgi İstiyorum