QNB Finansbank Adıma Yanlışlıkla Gelen Para

22 Nisan 2024 15:24

Garanti Bankası müşterisi tarafından adıma aşağıdaki mesaj içeriğinde görülen tutarda para geldi. QNB Finansbank taki müşteri hizmetlerini aradım sürekli aktarım yaptı konu hakkında bilgili muhatap bulamadım. Konuyla ilgili ilgili olarak gerekli işlemin yapılmasını rica ederim.
Mesaj içeriği;
"QNB Finansbank Kızıltoprak şubesindeki hesabınıza fast aracılığı ile N****** K***** tarafından 5,000.00 TL gönderilmiştir. Hesabınızın bakiyesi saat 14:33 itibarıyla 5000 TL tutarındadır."

22 Nisan 2024 15:26 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Doğan
Doğan
24 Nisan 2024 16:03

Konu ile ilgili olarak gerçekleşen bir durum aşağıdaki gibidir. Tarafıma yanlışlıkla gönderilen ücretin sahibi iş yaptığımız bir toptancının müşterisi çıktı. Ulaşım sağladı ve ücretinin geri iadesini yaptım. Teşekkür ederim.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 12:20
QNB Finansbank Hesapta Para Varken Eksi Hesap İle Yanlış Kredi Ödemesi Alınması.

22 Mart 2024 14:08
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 23:57
Ayse sonucu yetersiz buldu