QNB Burcu Kırçıl Hukuk Bürosu İcra Borcunu Kaldırmıyor

15 Eylül 2023 16:19

QNB Finansbank'tan aldığım kredi zamanında ödeme yapamadığım için borcum Kı**ıl Hukuk Bürosu'na devredildi. Hukuk bürosuna irtibata geçip bana söylenen tüm rakamı QNB hesabına yatırdım. Elimde olan dekontun resmini istediler, onu da verdikleri WhatsApp üzerinden kendilerine ilettim. 1 hafta içinde adınıza kayıtlı icra dosyası kaldırılacaktır söylemelerine rağmen 2 ay geçmesine rağmen icra borcumuz kapatılmıyor. Her seferinde aradığımda farklı bahaneler üretip yarın, 3 gün sonra haftaya hallediyoruz diyerek üstüne birkaç gün geçmeden icra borcunuzu ne zaman ödeyeceksiniz diye arama yapıyorlar. Borcumu ödememe rağmen icra dosyamın kapatılmasını talep ediyorum.

15 Eylül 2023 16:48 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Pakize
Pakize

İcra dosyama QNB bankadan kredimin ilk taksitini ödediğim halde dosya 4. İcra dairesine aktarıldı

Volkan
Volkan

Konu biraz eski kalmış sorunu çözemediysen sorayım icra müdürlüğüne dosya kapanması için harç yatırdınız mı?

Buket sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 02:12
"Çözüldü. Teşekkürler..."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Kartı Borcu

15 Ocak 2024 00:28