Hakan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Kartı Borcu

QNB Finansbank Kredi Kartı Borcu
15 Ocak 2024 00:28

Merhaba, QNB Finansbank'tan kullanmış olduğum kredi kartı borcumu maddi sıkıntılar nedeniyle maalesef ödeyemedim. Banka beni aradığında, esnaf olduğumu ve işlerin kötü gittiğini, ödeme yapmak istediğimi fakat şu an için maddi olarak bunun mümkün olmadığını ilettim. Banka beni avukata yönlendirmiş; bunu kendim öğrendim ve ilk günden itibaren avukatı arayarak borcu ödemek istediğimi, ancak zor durumda olduğumu belirttim. Ödeme planı yapılmasını ve yapacağıma dair söz verdiğimi ifade ettim. Ancak karşı taraf, böyle bir durumun mümkün olmadığını, borcu tek seferde kapatmam gerektiğini söyleyerek beni zor durumda bırakmak istiyor. WhatsApp ve kısa mesaj yoluyla rahatsız ediyorlar. Borcumu ödemek istiyorum ancak yapılandırma talep ediyorum. Daha önceki ses kayıtlarımda da olumlu yönde konuşmalar yaptığımı görebilirsiniz; ama maalesef yardım alamadım. Zor durumda olduğumu belirtmeme rağmen ödeme planı konusunda yardımcı olunmadı. Avukat, borcu 20 gün içinde kapatmam gerektiğini söylüyor ve 'Borç sizin, ne yapıyorsanız yapın' gibi ifadeler kullanıyor. Bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum, teşekkürler.

15 Ocak 2024 01:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Elifnur

Hacizle icrayla tehdit ediliyorum bende ama şunu bilmiyorlarki bu dediklerini ancak hakim kararıyla yapabilirler bunu onlara söyleyince de susuyorlar 😂 Allah yardımcın olsun vallahi bende pişmanım bu bankaya bulaştığıma

Elifnur

Aynısı şu an banada yapılıyor ne kadar borcunuz var bankaya sana yine 20 gün vermişler bana onu bile vermiyorlar sürekli tehdit ediliyorum

Hakan
Hakan

Benim biraz yüksek ama dediğin gibi hiçbir şekilde uzlaşma sağlamıyorlar tane tane anlatıyorum diyorum ki hepsini ödemeniz gerekiyor diyorsunuz evet ama zaten ödeme şansım olmuş olsa bankaya ödeme yapardım diyorum benim sorunum değil diyor ister ödeyin ister ödemeyin saçma sapan konuşmaya başladılar icra mahkemesine falan gitmeyi düşünüyorum bakalım bir faydası olacak mı

26 Haziran 2024 16:36

30 Nisan 2024 02:30