Melike sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 17:29

QNB Finansbank kredi kartıma 22şubat 2024 tarihinde dönem borcumdan 20.549₺ fazla bir ödeme yaptım. Şu an ekstre borcum -20.549₺ gözüküyor ve araştırdığım zaman da bu paranın Artı Para olduğu ve vadesiz hesabıma aktarılabileceği söyleniyor. QNB temsilcileri ile görüştüğümde her birisi farklı konuşuyor birisi bu parayı kullanamayacağımı söylerken diğeri tabii ki de hakkım olduğunu ve kullanabileceğimi söylüyor. Bunun üzerine bir talep oluşturduk ancak talebim olumsuz sonuçlandı. Temsilciyi arayıp sebebini sorduğumda bu paranın hesabıma yatmayacağını ancak aylık dönem borcundan düşeceğini söyledi ben de dönem borcundan düşmesini istemediğimi ben kendim ödemek istediğimi söyledim ancak böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Neden fazla paramı alıp böyle mağduriyet oluşturduklarını anlamıyorum. Aylık ekstremi kendim ödemek istiyorum, kartımdaki eksi bakiyenin tamamlanıp ve fazla yatırdığım paranın tarafıma geri yatmasını talep ediyorum.

15 Nisan 2024 17:42 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Kredi Kartı İade Sorunu: Yanlış Ekstre İşlemleri

21 Ekim 2024 13:04
QNB Finansbank Kredi Kartı İade Sorunu: Yanlış Ekstre İşlemleri
Zeynep sonuçtan memnun

10 Temmuz 2024 08:59
"Banka ya destekleri için teşekkür ederim"
QNB Finansbank Yapılan Bir Yanlış Ödemeyi Düzeltmek İstemiyor
Berna sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 14:43
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank 42520 TL Artı Bakiyenin Ortadan Kaybolması

12 Ekim 2023 12:31