03 Haziran 2024 14:14

2 ayın 12'si 2024'te Profilo kurutma makinesi aldım. Montajı yapıldıktan sonra servis elemanı bana 2 yıl sonra bakım yapılabileceğini ve şimdiden peşin öderseniz 2270 TL ücreti olduğunu belirtti. Ben bu parayı ödedim. Daha sonra biz bu iki yıl sonra yapılacak bakımı istemedik. Bu yüzden müşteri hizmetlerini arayıp ücretimizin tekrar tarafıma yatırılmasını istiyorum dedim fakat onlar böyle bir şeyin mümkün olmadığını ve iade edilemeyeceğini söylediler. Ben hizmet almadığım bir şeyin parasını neden ödeyeyim? Ben bu 2 yıl sonra verilecek hizmeti istemiyorum ve ücretimi geri almak istiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

03 Haziran 2024 16:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

05 Haziran 2024 12:05
Profilo Kurutma Makinesi Hakkında

Benim şikayet konum maalesef çözülmedi benim şikayetimin konusu Profilo kurutma makinesinin 2 yıl sonraki yapılacak tamir ve temizlik ücretini iade konusundaydı ama nedense Profilo müşteri hizmetlerindeki şahıslar tarafıma sözleşme yapıldığını 14 gün içerisinde itiraz etmediğiniz için ücret iade edilemeyeceğini söylediler herhalde konuyu anlamadılar Ben Profilo kurutma makinesini iade etmiyorum almadığımın servis tamir ücretinin iadesini istiyorum servis ücretinin böyle bir sözleşmesi mi var da ben mi bilmiyorum Ve ben öyle bir sözleşme imzada atmadım gereğinin yapılmasını lütfen ücreti tarafıma iade edilmesini rica ediyorum

03 Temmuz 2024 16:21

Uğur sonucu yetersiz buldu