Profilo E18 Hatasından Makinemin Parçaları Değişti Ama Makinem Çalışmaz Oldu

Damla
29 Ağustos 2023 14:33

Profilo çamaşır makinem E18 hatası veriyordu, servis çağırdım makinenin altından iki tane bozuk para çıkardılar 400 lira alıp gittiler. Daha sonra makine tekrar aynı hayatı verdi yeniden servis geldi onlarda su pompasını değiştirdi 1200 lira alıp gitti. Suyu boşaltan pompanın neyini değiştirdiğini anlayamadım. Makine bu sefer sıkmamaya başladı yeniden servis geldi, bu sefer de rezidansı değiştirdi. 850 lira aldı ve gitti. Makinem daha kötü durumda sıkarken çıkardığı gürültüden korkup makineyi kapattım. Makinemde hiçbir şey yokken her şey değiştirdiği halde hala bozuk. Servisçi arkadaşları aradığımda amortisörleri bozuktur 1050 lira karşılığında değişir dediler. E18 hatası bütün parçaları değiştirildiği halde yapılamadı. Profilo'dan ricam makinemin yenilenmesi ya da yapılan servis ücretlerinin iadesidir.

29 Ağustos 2023 15:04 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Solmaz sonuçtan hiç memnun değil

Solmaz
21 Ağustos 2023 21:02
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
22 Şubat 2024 13:52
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Profilo 4 Yılda Hurdaya Çıkan Makine

04 Eylül 2023 13:53

02 Mayıs 2024 18:43
Can sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Servis Kaydında Belirtmediği 475 TL Servis Ücreti

23 Temmuz 2024 15:58