Murat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Temiz Yıkamıyor

24 Eylül 2024 21:15

Yaklaşık 1 ay önce Profilo marka çamaşır makinesi aldım, leke uzmanı diyerek ama maalesef makineden memnun kalmadım. En ufak bir lekeyi bile çıkarmıyor, hiçbir yetkiliden konu ile alakalı yardım alamadım. Büyük bir firma, kaliteli ürün diyerek satın aldığım makine bana çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Nasıl çözüme ulaşılır bilmiyorum. En kısa zamanda yetkili kişiler tarafından bu mağduriyetim giderilir.

07 Ekim 2024 09:24

Merhaba Profilo marka çamaşır makinesi nde temiz yıkamama sorunu yaşadım bu konuyu yetkili kişilere duyurdum servis yönlendirdiler gelen teknisyen yıkama testi yaptı temiz bir kıyafeti ketçap lekesi ile makineye attı maalesef olumlu bir sonuç alamadı bu sonucu raporladı yikama esnasında kullanmış olduğum deterjan leke çıkartıcı ürünlerde kullanıldı tam 4 saat makine çalıştı çağrı merkezi tarafından sözde uzman teknisyen diye adlandırdıkları Ankara'dan gelen vip servis de makine üzerinde ölçümler yaptı ben teknisyene leke çıkarmıyor diyorum adam bana omlet den içilen şurup dan saçma sapan örnekler sunuyor bir önceki servis daha fazla deterjan kullanmamızı söylüyor diğeri az deterjan kullanmamızı söylüyor hangi birini inanacağız iki kişide aynı firma için hizmet veriyor ve tekrar dan 1 hafta daha yıkama yapmamızı yine temiz yıkamazsa çağrı merkezi ile iletişime geçmemizi dile getirdi daha sonrasın da yine gelip yıkama testi yapacağını söyledi bu böyle mi devam edecek ben her hafta bir servisi evimde misafir etmek zorunda mıyım bu sorun ne zaman çözülecek belli değil daha 1 aylık sıfır makine gerçekten böyle bir makine aldığıma çok pişman oldum devamlı olarak test yapılıyor perde bile yıkanmıyor bir yemek kaşığı deterjan la bile makinenin her tarafından köpük geliyor gelen sözde vip servis makinenin tam dolum sonrasında çalıştırılması gerek diyor böyle saçma bir cevap olabilir mi bu kadar büyük bir firma böylesine bilgisiz kişiler le nasıl çalışıyor anlamadım aldığım ürün 9 kg lik diye 9 kiloluk çamaşır mi atmam gerek istediğim kiloda çamaşır atarım makinenin görevi temizlemesi ama maalesef böyle bsy mümkün değil yetkili kişilerden rica ediyorum benim bu sorunumu artık bir çözüme ulaştırsınlar başka bir servis yönlendirilmesini kesinlikle kabul etmiyorum.

04 Ekim 2024 19:29

25 Eylül 2024 09:07 (Şikayetten 11 saat sonra)

10 Ekim 2024 22:34

Merhaba, ben yeni almış olduğum Profilo marka çamaşır makinesinde problem yaşadım. Baştan belirtmek istiyorum, Profilo çok büyük bir pişmanlıktır. Makineyi leke uzmanı diye satın aldım ama leke çıkarma söz konusu bile değil. Yetkili kişilere sesimi duyurmaya çalıştım. Ayıplı ve hatalı ürün sattıklarını belirttim, bana servis elemanı gönderdiler. Gelen kişi 4 saat boyunca testler yaptı, kıyafetleri leke bulaştırıp yıkama yaptı. Sonuç olumsuz ama yetkili kurum kendi gönderdiği teknisyene bile güvenmeyip sözde VIP servis diye adlandırdıkları başka bir uzman teknisyen gönderdi. Ancak gelen kişi, makinedeki sorunları incelemeyip bana omlet nasıl yapılır, antibiyotik nasıl kullanılır gibi saçma sapan örnekler verdi. Bu kadar büyük bir marka, böylesine bilgisiz elemanlarla nasıl çalışıyor, anlamadım. Makinemdeki sorun raporlanıyor ama çağrı merkezi ne bir değişim, ne ücret iadesi, ne de sattıkları ayıplı ürünün arkasında duruyor. Ben çok pişmanım, makine elimde kaldı, kullanamıyorum çünkü kıyafetlerim temiz değil. Yetkili kişiler umarım bu şikayetimi dikkate alır. Bu sorunum çözülmezse yasal yollara başvuracağım. Artık Almanya'ya kadar gerekli mailleri atacağım.

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar
26 Kasım 2023 02:00
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Leke Çıkarma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Pervin
30 Haziran 2025 15:46
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
31 Temmuz 2023 10:59
Profilo Leke Uzmanı (sözde) Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır!
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
31 Ocak 2024 21:10