Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Sorunu

23 Eylül 2024 00:03

Çamaşır makinesi suyu aldıktan sonra 1/2 tur döndürüp duruyor. Sağa sola hareket ediyor. Çok fazla gürültü çıkarıyor. Servisten destek istiyorum. Farklı farklı programlarda denedim yine aynı sorun bitmiş olarak gösteriyor. En son aşamada fakat çamaşırlar tam sıkılmış şekilde olmuyor.

24 Kasım 2024 22:13

Profilo çamaşır makinemde yaşamış olduğum sorunla ilgili ulaşıyorum bu üçüncü ulaşmam ilkinde sensör değişti ikincisinde ana kart ve motor değişti makineyi makineye yapan her şey değişti ama makinem hala sorun yapıyor iç aksam sesi gibi video zaten ekleyeceğim lütfen bu konu destek istiyorum eğer değişim gerekiyorsa değişim talep ediyorum bu makinemin üçüncü servis görüşü makine bir yıllık atmış olduğum çamaşırla herhangi bir alakası yok tambur dönüyor makine değişik değişik sesler çıkarıyor. Değişim talep ediyorum

31 Ekim 2024 10:21

Profilo çamaşır makinemde yıkama başladıktan 4.5 dakika sonra ses ve hareketlenme var makine sağa sola gidiyor bir tur çeviriyor kendini duruyor. Bununla ilgili acil destek istiyorum 28 ekimde durumu ilettim herhangi bir dönüş olmadı tekrar tekrar şikayet kaydı oluşturuyorum ama detay eklendi olarak gözüküyor. Ben acilen sorunun çözülmesini istiyorum.

28 Ekim 2024 11:46

Profilo marka çamaşır makinem çok sesli bir şekilde çalışmakta 1.02 tur çevirip sağa sola Yalpalanma yapıyor program değişikliğine de sorun devam ediyor daha öncesinde böyle bir sorun yaşanmıştı ana kart değişti yine sorun devam etmekte bununla ilgili destek istiyorum. Buradan da gördüğüm kadarıyla genel sorun zaten herkes bu sorunu yasamakta. Hızlı destek

25 Ekim 2024 15:31

Profilo marka çamaşır makinemde program başladığında 3/5 dakika geçtikten sonra sağa sola gidiyor makine bununla ilgili bir şikayet kaydı açtım ana kart değişti ana kart değiştiğinde %99 düzeleceği söylendi. Sorun şu an tekrar başladı makinemin içerisinde herhangi bir şekilde az bir çamaşır yok yarım kirli sepeti çamaşır var yine aynı sorunu yapıyor hani az ürün olmuş olduğu için yaşanan bir sorun değil bu. Sorunun düzeltilmesi için destek talep ediyorum

23 Eylül 2024 12:54

Çamaşır makinemi başlattığımda makine 1/2 tur döndürüyor çamaşırları sonrasında duruyor alt su kısmını ve iç haznesinde ki lastik kısmını kontrol ettim tel toka şeklinde bir şey vardı onu aldım tekrar makineyi başlattım herhangi bir sorun olmadan makine sonlandı. Sonrasında tekrar başlattım makineyi farklı bir programda 4 dakika kalmış olduğunda musluk işareti yanıp sönmeye başladı e 30 ve -20 uyarısı vermeye başladı sonrasında makine titremeye ve sağa sola titremeye başladı. Konu için destek rica ediyorum

23 Eylül 2024 09:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

24 Eylül 2024 13:07

Tekrar ulaşım rica edeceğim

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinemde Devam Eden Ses Ve Titreme Sorunu Çözülmüyor

Emine
29 Nisan 2025 19:19
Kabataş sonuçtan hiç memnun değil

Kabataş
08 Aralık 2023 17:14
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Su Alma Sorunu

Zafer