Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
21 Haziran 2023 12:11

Profilo marka çamaşır makinesi aldım 1 buçuk yıl oldu, Aldığıma pişman oldum. Hiçbir şekilde temiz yıkamıyor makinem. Kaçıncıya servis gelip baktı, parça değiştirdi. 1 buçuk yıllık makinenin hangi parçası arızalı olabilir ki? Deterjandan kaynaklanıyordur dediler. Profilo kendi önerdiği çamaşır deterjanını da kullandık, kendileri de gördü. Hiçbir işe yaramadı, ben çok mağdur oldum. Fotoğrafta da yıkanmadan öncesi ve yıkandıktan sonrası kıyafete verdiğim paraya mı acıyayım, deterjan mı, elektrik mi?

21 Haziran 2023 14:20 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merve
21 Haziran 2023 14:48

Bizimle iletişime geçiliyor fakat hiçbir şekilde sonuç giderilmiyor 12gün makine incelenmeye gitti hiçbir şey yapılmadan makine geri geldi söyledikleri teksey makinede sorun yok, yoksa madem ben neden mağduriyet yaşıyorum resimlerde elimde var her şey ortada.

İsmail
07 Temmuz 2023 01:07
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
28 Mayıs 11:52
"Süreci itina ile takip eden yardımcı olan çalışanlara teşekkür ederim"
Çamaşır Makinesi Arızası Hayatımızı Zorlaştırıyor: Onarım Süresi Çok Uzun!
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
26 Şubat 2024 19:12