Profilo Bulaşık Makinesi Değişim Yapılmıyor

İbrahim
01 Kasım 2023 20:55

Profilo. Bulaşık makinesi. Alalı iki buçuk yıl oldu. Üç kere ana kart bir kere ön kart ventil değişti şimdi de e19 hatası veriyor diye servis geldi. Tuz kutusu değişti ama yine aynı hatayı verdi. Bu sefer makineyi atölyeye aldılar. İki haftadır makine atölyede parça bekliyor. Ben makinenin değişmesi istiyorum. Ama tamir odaklı gidelim diyorlar. Ama ben tamir istemiyorum. Ben kendim a****te çalışıyorum. Biz makine çizilse değişim yapıyoruz ama Profilo üç kere kart değişmiş, makineyi hala değiştirmiyorlar. Gerçekten çok kötü bir marka.

Evimdeki her şey Profilo sağlam diye aldım. Ama hiç sağlam değil. Çamaşır makinesi de aynı sorunu yaşıyorum. Yetkililerden değişim talep ediyorum.

02 Kasım 2023 09:57 (Şikayetten 13 saat sonra)

Samet
Samet

Arçelik kurutma makinemi sürükleyerek çöpe attım 1.5 senede tam bir fiyaskoydu benim için ama Profilo buzdolabı, çamaşır makinem ve bulaşık makinem Profilo 6 senedir tık demediler çok şükür

09 Haziran 2023 00:33
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
03 Ocak 2024 12:43
Profilo Sürekli Arıza Veren Ürün
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
22 Şubat 2024 13:52