Murat sonuçtan hiç memnun değil

Philips XC8349/01 Dikey Süpürge Başlık Hortumu Yırtılması

13 Ocak 2024 14:06

Philips XC8349/01 kablosuz dikey süpürgenin süpürme başlığının hortumu ürünü alalı bir yıl olmadan yırtıldı, tamamen parçanın kalitesinden kaynaklanıyor. Philips yetkili servisi aradığımda şirket politikası gereği plastik aksamların garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler, internet adresinden parçayı alabilirsiniz dediler. Siteye baktım yırtılan hortum ayrı satılmıyor. Başlık fiyatı ise 3000 lira civarında. 100 lira kadar bir hortum garanti kapsamında olmadığı için tüketiciyi mağdur ediyor. Bu yüzden bu parçanın garanti kapsamında değişmesini istiyoruz.

01 Şubat 2024 15:46 (Şikayetten 19 gün sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma, yırtılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Kazım sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:14
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 14:05

Philips Süpürge Başlık Problemi Ve Garanti Sorunu