Gülşen sonuçtan çok memnun

Philips Ütü Mağduriyeti

08 Ekim 2024 16:50
Gülşen'in Teşekkür Mesajı
“Ütümü iade alıp yenisini gönderdiler. Teşekkür ederim.”
07 Ekim 2024 16:37

Philips'ten aldığım ütüm ilk geldiği günden beri ses çıkartarak ısınıyordu. Bunun normal bir ses olduğunu düşündüm ve ütü yaparken de ses çıkarıyordu ve bununda mekanik bir ses olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ettim. Ütü yaparken bir gün yine ses çıkıp videoda da gösterdiğim ön kısmı çıktı büyük ihtimalle buhar basıncından dolayı. Ütü suyla temas eden bir elektronik alet olduğu için ütümü yetkili servise götürmeye karar verdim. Ütüm de sadece yaparken ses çıkıyor Ve o ön kısmı biraz kalkmış buhar basıncı biraz azalmıştı onun haricinde bir şikayetim yoktu sadece iyice açılmaması ve kötüleşmesi için götürdüm. Yetkili servis bunun bir kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek 2.000 TL karşılığında ütüyü tamir edeceklerini ve oradaki pompayı değiştireceklerini söylediler. Yani içindeki pompayı bozmakta mı kullanıcı hatası onu anlamadım Philips'i çok seviyordum iki tane ütü aldım ve bir tane de elektrikli süpürge almıştım ama benim için ütüler hayal kırıklığıydı. Bu ütü modeli yerine aynı fiyatta farklı markaların 2-3 ütüsünü alabilirdim. Ütü yaptırmaya param yetmediği için değil mağdur edildiğim için hayal kırıklığı yaşadım.

14 Ekim 2024 10:19 (Şikayetten 5 gün sonra)
14 Ekim 2024 16:25
31 Ekim 2024 17:48

Ütümü iade alıp yenisini gönderdiler. Teşekkür ederim.

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Ütü Arızası Sonrası Yetersiz Çözüm Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Eylül 2025 13:31
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 13:55

Philips Ütüm Bozuldu Servis Tamir Ve Değişim Ücretleri Çok Yüksek