Philips Süpürge Aparat Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

Philips Süpürge Aparat Sorunu Ve Memnuniyetsizlik
16 Aralık 2024 11:16465

Merhaba, 29.12.2023 tarihinde Philips Aqua Trio 9000 serisi ıslak ve kuru elektrik süpürgesi aldım ve süpürme aparatı fırçası ikinci kez kırıldı. 600 TL verdim. Şimdi yine 600 mü vereyim? Ben bu süpürgeden hiç memnun kalamadım. Bir çözüm bulur musunuz? Ayrıca, borusundaki plastik çatlamıştı, onu garanti kapsamında yaptılar.

2 Ocak 2025 16:40

Bir yıl önce almış olduğum Philips marka ıslak kuru süpürgemin başlık fırça kısmı ikinci defa kırıldı birinci 600 TL verdim yine 600 vermek istemiyorum beni aradılar servise parçayı gönderdik diye gittim yanlış parça gönderilmiş bu konuyla ilgilenin azda değil ben bu süpürgeye 20 bin lira verdim hiç memnun değilim garantisi olduğu halde neden ücret ödeyim lütfen dönüş yapar mısınız

17 Aralık 2024 16:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fadime Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

17 Aralık 2024 17:06

Fadime Hanım Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Beyaz
1 Ocak 2025 17:07

Merhaba sorunum giderilmedi göndermiş olduğunuz parça yanlış gönderilmiş başlık aparatı fırçası kırılmıştı bilginize

10 Eylül 2024 12:573.092

Philips Aqua Trio 9000 serisi elektrikli şarjlı süpürge. Ocak 2024 tarihinde sağlam bir marka olduğunu düşünerek aldığım...

2 Destek3 Yorum

Philips Süpürge Başlık Sorunları Ve Garanti Hayal Kırıklığı

26 Kasım 2024 21:515.688

"Hızlı geri dönüş ve aksiyon alarak mağduriyetim giderildi. Teşekkürler."

Philips Aqua Trio 9000 Süpürgede Çekim Gücü Ve Parça Sorunları, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

2 Haziran 2025 17:03256

15.12.2023 tarihinde aldığım Philips Aqua Trio 9000 süpürgem hem iyi çekim yapmıyor hem de başlıktaki rulosu kırıldı, üz...

Tümünü Gör
Philips Xb9185/07 Süpürge Sıkıntısı!

Philips Xb9185/07Süpürge Sıkıntısı!

Özlem
Philips Süpürgenin Başlık Arızası, Başlık Takıldığında Çalışmayı Durdurması!

PhilipsSüpürgenin Başlık Arızası, Başlık Takıldığında Çalışmayı Durdurması!

Gülay
Philips Ev Aletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Philips EvAletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Nurgül
Philips Elektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

PhilipsElektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

Nazlı
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası