Philips Süpürge Aparat Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

Philips Süpürge Aparat Sorunu Ve Memnuniyetsizlik
16 Aralık 2024 11:16

Merhaba, 29.12.2023 tarihinde Philips Aqua Trio 9000 serisi ıslak ve kuru elektrik süpürgesi aldım ve süpürme aparatı fırçası ikinci kez kırıldı. 600 TL verdim. Şimdi yine 600 mü vereyim? Ben bu süpürgeden hiç memnun kalamadım. Bir çözüm bulur musunuz? Ayrıca, borusundaki plastik çatlamıştı, onu garanti kapsamında yaptılar.

02 Ocak 2025 16:40

Bir yıl önce almış olduğum Philips marka ıslak kuru süpürgemin başlık fırça kısmı ikinci defa kırıldı birinci 600 TL verdim yine 600 vermek istemiyorum beni aradılar servise parçayı gönderdik diye gittim yanlış parça gönderilmiş bu konuyla ilgilenin azda değil ben bu süpürgeye 20 bin lira verdim hiç memnun değilim garantisi olduğu halde neden ücret ödeyim lütfen dönüş yapar mısınız

02 Ocak 2025 10:32

Philips marka Agua trio 9000 serisi ıslak kuru almış olduğum süpürgenin fırça başlığı iki defa kırıldı ve bir defada boru kısmı çatladı buraya şikayetimi bildirmiştim fakat yanlış parça gönderildi başlık kısmı fırçası değişmesi gerek lütfen bu konuyla ilgilenebilir misiniz bana dönüş yapılmasını istiyorum

Ek
Ek
17 Aralık 2024 16:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Aralık 2024 17:06
Beyaz
Beyaz
01 Ocak 2025 17:07

Merhaba sorunum giderilmedi göndermiş olduğunuz parça yanlış gönderilmiş başlık aparatı fırçası kırılmıştı bilginize

05 Temmuz 2025 11:13
Hakan sonuçtan memnun değil

10 Eylül 2024 12:57
Orkun sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 21:51
"Hızlı geri dönüş ve aksiyon alarak mağduriyetim giderildi. Teşekkürler."
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Aqua Trio 9000 Sürekli Arızalanıyor, Güvenle Kullanamıyorum

22 Eylül 2025 11:29

02 Haziran 2025 17:03
Philips Aqua Trio 9000 Süpürgede Çekim Gücü Ve Parça Sorunları, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı
philips-aqua-trio-9000-supurgede-cekim-gucu-ve-parca-sorunlari-garanti-kapsami-disinda-birakildi-3.jpg

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri