Hakan sonuçtan memnun değil

10 Eylül 2024 12:57

Philips Aqua Trio 9000 serisi elektrikli şarjlı süpürge. Ocak 2024 tarihinde sağlam bir marka olduğunu düşünerek aldığım süpürgenin süpürme başlığındaki fırçanın takıldığı motora bağlı dönen pim kırıldı. 8 ay da gayet temiz zorlamadan kullandığım makinenin bu kadar kısa sürede parçalarının kırılması normal değil. Ar-Ge çalışması yapılmadan ürün piyasaya mı sürdünüz? Ve bu parça garanti kapsamına girmiyormuş. Müdahalemin olamayacağı bir yer çarpma, düşürme, zorlama yapılarak kırılan yer olsa tamam. Ve bunun kendimizin satın almamızı söylediler. Fiyat 3200-3500 TL civarı. Bu fiyata başka elektrikli süpürge satın alınabilir. Ufak bir parça kırığı için komple süpürme başlığı satıyorlar. Buradaki amaç sürekli gelir etmek mi ürünü sattıktan sonra da, parçalar çürük ve kalitesiz mi? Bu şekilde sürekli bir yerleri kırılacak mı? Ücretsiz yeni başlık gönderilmesini veya tamir edilmesini istiyorum.

20 Kasım 2024 15:46

Daha önce yazmıştım, Philips Aqua Trio 9000 serisi elektrikli şarjlı süpürge. Ocak 2024 tarihinde sağlam bir marka olduğunu düşünerek aldığım süpürgenin süpürme başlığındaki fırçanın takıldığı motora bağlı dönen PİM kırıldı. 8 ay da gayet temiz zorlamadan kullandığım makinenin bu kadar kısa sürede parçalarının kırılması normal değil. AR-GE çalışması yapılmadan ürün piyasaya mı sürdünüz? Ve bu parça garanti kapsamına girmiyormuş. Müdahalemin olamayacağı bir yer çarpma, düşürme, zorlama yapılarak kırılan yer olsa tamam. Ve bunun kendimizin satın almamızı söylediler. Fiyat 3200-3500 TL civarı. Bu fiyata başka elektrikli süpürge satın alınabilir. Ayrıca şu an almak istesek bile ürün yok 3 aydır kullanamıyorum süpürgeyi. Nasıl olacak bu. En fazla 1 yıl kulanilsin diye mi satimiz? Ufak bir parça kırığı için komple süpürme başlığı satıyorlar. Buradaki amaç sürekli gelir etmek mi ürünü sattıktan sonra da, parçalar çürük ve kalitesiz mi? Bu şekilde sürekli bir yerleri kırılacak mı? Ücretsiz yeni başlık gönderilmesini veya tamir edilmesini istiyorum. Bununla ilgili birçok şikayet alıyorsunuz peki çözüm uretiyormusunuz.

Ek
13 Eylül 2024 14:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
13 Eylül 2024 14:52
16 Eylül 2024 19:54
21 Eylül 2024 11:23

Mail adresinizi alabilir miyim konu hakkında bilgi verip fotoğraflı bir şekilde, yaklaşık 5 TL maliyetli parça nasıl tamir edilir ve 3200 TL vermekten kurtulunur, Anlatacağım. Belki firmanıza faydam olur. Başka müşteriler mağdur olmaz. Eğer müşteri memnuniyetine önem verseniz ve kendi vatandaşınızı düşünseniz "yurt dışından bize bu parçalar bu şekilde bütün olarak gönderiyorlar" diye cevap vermez, en ufak parçalara kadar teminini ve tamirini yapardınız yurt dışından firmadan bunu isterdiniz sanırım. Güvenerek aldığım Philips markası beni hüsrana uğrattı.

Teşekkürler

Ferit

Aynı konu da muzdaribim. 5 TL Plastik parça satmak yerine rulman kayış değiştirmeye mecbur biraktilip 4000 TL talep edilecek ve bu konuda müşteri mecbur olacak. -Hakan bey parçayı buldunuz mu? Bulduysanız yardımcı olur musunuz?

Hakan

Merhaba Ferit bey kendi imkanlarim. İle. Yaptım içini açıp kayısı çıkarıp kopan parçayı ona uygun bir vida ve Japon yapıştırıcısı ile birbirine tutturdum.

Ferit sonuçtan memnun değil

07 Ekim 2024 16:46
Philips Aqua Trio 9000: Kırılan Parçalar ve Yetersiz Hizmet
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis

23 Mart 2025 15:11
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Aqua Trio 9000 Serisi Süpürge: Garanti Ve Parça Sorunları

23 Şubat 2025 13:58