Asım sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 14:28

21/09/2021 tarihinde Philips Marathon Ultimate 9185/07 toz torbasız elektrikli süpürge aldım. 09/11/2024 tarihinde süpürgenin başlığında bulunan LED ışıklar yanmamaya başladı ve başlığında bulunan tekerleği de kırıldı. Ben de tabii ürünümün 5 yıl her şey dahil genişletilmiş garantisi devam ettiği için içim rahat bir şekilde bulunduğum şehirde bulunan Philips yetkili servisine gittim. Orada bana söylenen 5 yıl garanti yedek parçayı kapsamıyor, sadece motor garantisi dediler. 2.900 TL tamir bedeli istediler. Ben de tabii ihtimal veremedim. Herhalde bir yanlışlık var bu işte diyerek Philips müşteri temsilcisini aradım ama 5 kere konuşma yarıda kesildi. WhatsApp uygulaması üzerinden iletişime geçtim, orada da tarafıma ürünün sadece motor garantisi olduğu söylendi. Bunu yazma sebebim, alacak kişilerin bu hataya düşüp Philips ürünlerini 5 yıl garantili zannederek tercih etmemeleri ve ürünlerinin 5 yıl her şey dahil garantisinin olmadığını bilmeleri.

15 Kasım 2024 09:45 (Şikayetten 3 gün sonra)
16 Kasım 2024 12:53
Asım
Asım
16 Kasım 2024 14:40

Yazdığım şeyleri telefonla arayıp teyit ettiler motor garantisiymiş. Kesinlikle benim düştüğüm hataya düşüp almayın. Motor haricindeki her şey garanti kapsamı dışındaymış. Paranızı çöpe atmayın

Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 15:21
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 18:39
Philips Süpürge Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çelişkisi
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 10:37
PHILIPS'te Garanti Süreci
PHILIPS'te Garanti Süreci

31 Temmuz 2023 20:37
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 17:53

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri