Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 21:54

Philips'ten 2 ürün, 2 şikayet.
Philips Daily HD7459/20 kahve makinesi kullanıyoruz, demlik kırıldı, serviste demlik fiyatı inanılmaz pahalı. Farklı bir markadan yeni bir filtre kahve makinesi almak şu an daha mantıklı. İnsanları almaya mecbur bırakma stratejisi mi bu, nedir?
İkinci ürün Philips Maraton XB9185/07 elektrikli süpürge. Süpürge sözde Philips'in son çıkan modellerinden ve sınıfının en pahalısı. İnsan haliyle yüksek kalite bekliyor ama inanılmaz kötü bir ürün. Aldıktan kısa bir süre sonra ışıklı başlıktaki iki yan teker kırıldı. 5 yıllık garantimizin bunu kapsamadığını öğrendik. Neyse dedik, bu şekilde kullanmaya devam ettik. Ancak geçtiğimiz günlerde uzatmalı borunun metal kısmı kırıldı. Böyle bir şey olabilir mi? Kağıt gibi yırtılmış resmen metal kısım ve tabi bizim 5 yıllık garanti bunu da kapsamıyor. Her şey kullanıcı hatası. Bırakın bu işi, asla kullanıcı hatası değil, ürünün kalitesiz oluşu kaynaklı. Ve süpürgeyi aldıktan sonra çekiş gücü iyi diye arkadaşıma da aldırmıştım. Onun süpürgesinde de boru aynı yerden kırıldı ve başlık tekerleri koptu. Süpürgenin bildiğiniz kronik sorunlarının arkasında durmuyorsunuz asla. Her şey kullanıcı hatası.

13 Aralık 2024 12:18

Philips Daily Filtre Kahve makinesinin demliği kırıldı. Makinenin en üst modeli şu an 1.999 lira demlik ise Philips'in yetkili aksesuar satış sayfası phaksesuar da 1.559 lira. Söyleyeceklerim bu kadar. Philips bir daha satın almayacağım ve çevremde ki kimseye de aldırmayacağım.

1734081415148.d7450a1b-5bad-4945-b0fc-cf82d61fb510.jpg
1734081414526.7f792840-1db8-48e4-816b-3210b233dfad.jpg
22 Ekim 2024 22:32

Sonra insanlar niye 2 katı fiyatlar ödeyip Dyson alıyor işte bu yüzden, ürünlerinin arkasında adamlar. Philips'te 18 ekimde yazılan şikayete hiçbir dönüş yok.

25 Ekim 2024 09:11 (Şikayetten 6 gün sonra)
25 Ekim 2024 12:22
26 Kasım 2024 13:37
30 Kasım 2024 09:37

Ekim ayından beri asla hiçbir sonuca ulaşamıyoruz. Kimse boşuma uzatmalı garanti vesaire söylemlerine inanarak Philips bir ürüne yönelmesin. Bir müfettiş lafıdır gidiyor. Kimse bu müfettişler hiçbir arızanın garanti kapsamına girmesini onaylamıyor. Altı üstü bir cam demlik satacaksınız yedek parça diye oda makinenin tamamıyla neredeyse aynı ücrete. Bu süreçte Philips'ten benimle iletişime geçen temsilci Merve hanıma teşekkür ederim, uğraştı gerçekten ama elinden ne gelir marka ürününün arkasında durmayınca.

13 Aralık 2024 12:07

Güncelleme! Kimse 5 yıllık vesaire garantilere aldanmasın Philips'te, garanti hiçbir şeyi kapsamıyor. Elektrikli süpürge ile ilgili hiçbir talebim karşılanmadı. Demlik için indirim kodu tanımlanacağı söylendi hiçbir şekilde kod ile ilgili dönüşte yok. Ben Philips'le bunlarla uğraşırken arkadaşım Dyson ın kırılan parçası için WhatsApp'tan iletişim kurdu ve parçayı ücretsiz gönderdiler. Söyleyeceklerim bu kadar.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Elektrikli Süpürge Başlık Tekerleği Sorunu

03 Ocak 2025 00:17

09 Eylül 2023 15:41
Philips Ev Aletleri Philips Ultimate Maraton 9155/07 Plastik Aksam Garantisiz Dikkat
Mert sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 13:47
philips-elektrikli-supurgede-garanti-ve-kalite-hayal-kirikligi-1.pdf