Philips Ev Aletleri Psg 9050 Buhar Kazanlı Ütü!

02 Mayıs 2023 18:44

Philips psg 9050 kameralı ütü satın aldım. Buhar vermeme sorunu yaşadık. Servise getirdim. Buhar kazanının arızalı olduğu belirtilip kazan değiştirildi. Fakat kazan değiştikten sonra ilk 10-30 dakika arası düzgün çalıştı, sonra belli bir süre sonra tekrar aynı arızayı vermeye başladı. Tekrar götürdüm servise, bir sorun olmadığını söylediler ve aynı arızayı yaşıyorum. Philips malının arkasında durmuyor, hem de fiyatı oldukça pahalı bir ürün olduğu halde.

05 Mayıs 2023 15:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ütünüz test edilmiş olup herhangi bir sorun görülmemiştir. Ütünüz standartlar dahilinde çalışmaktadır. Servisimizin ilettiği gibi dilerseniz teknisyenimiz ile birlikte ütünüzü test edebilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

05 Mayıs 2023 15:49

Zan ne dersem videoyu izlemiyorsunuz aynı videoyuda mail olarak da size attım aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz yeni videoları nida çeker atarim servis den alin diktan sonra çekilmiş video sunu da paylaştığım halde beni tüketiciyi yalnci durumuna düşürüyorsunuz teknisyenden rica edelim o zaman her çeşit kumaş kiyafet bulundursun serviste o zaman öyle test edelim

05 Mayıs 2023 16:18

Videoyu tekrar gönderiyorum

06 Mayıs 2023 19:47

2. Kez servisten aldıktan sonraki hali ütünün videosunu atıyorum hala sorun yok nasıl diyebiliyorlar anlamıyorum herhalde garanti suresini servislerde gecircez

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Ütü İlk Günden Arızalı, Ücretsiz Değişim Talebi!

14 Şubat 18:04
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2025 15:07
Philips Ütü İlk Günden Leke Bırakıyor Servis Çözüm Sunmuyor
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Philips Servis Gecikmesi ve İkame Ütü Sunulmaması Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet

06 Mart 10:57
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Ütümde Oluşan Çatlaklar İçin Sorumluluk Reddi Ve Mağduriyet

05 Eylül 2025 14:23
garanti-kapsamindaki-utumde-olusan-catlaklar-icin-sorumluluk-reddi-ve-magduriyet-1.jpg
Tüm PerfectCare PSG9050/20 Şikayetlerini Gör

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri