PHILIPS Ev Aletleri Philips Pgs8130/80 Ütü Kazanından Basınçlı Sıcak Su Kaçırdı!

26 Nisan 2024 19:482.533

Henüz kullanmaya başlayalı 5-6 ay olmuş ve sık kullanmadığım Philips marka PGS 8130/80 model ütü, son çalıştırmamda Easy Clean kireç temizleme noktasından basınçlı bir şekilde su fışkırtmaya başladı. Hem ütülediğim yer ıslandı hem de basınçlı su elimi yaktı. Her ütü yaptığımda, ütü soğuduktan sonra içindeki kireçli suyu temizliyorum. Buna rağmen Easy Clean kapağındaki dişler ve conta şimdiden zarar görmüş. O kapağın içine kullanıcı olarak müdahale edemem; muhtemelen basınçlı sıcak sudan zarar görmüştür. Ancak yetkili servis, yeni ütü için bu küçük plastik contanın garanti kapsamına girmediğini belirterek 550 TL ücret talep etti. Bu kadar büyük bir firmanın yarattığı müşteri memnuniyetsizliği kabul edilemez. Ütüdeki bir sorun hem elime hem de evime zarar verdi. Üstelik zararımızın karşılanması için para ödemek zorunda kaldık. Bu deneyimden sonra bir daha bu markayı tercih etmeyeceğim.

29 Nisan 2024 14:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

16 Ekim 2024 10:15

Aynı sıkıntı bizde de oldu 6 ayda ne yapmışızda kırmış olabiliriz o kadar para verip aldığımız ürünün firma arkasında durmuyor kesinlikle hiç kimseye önermeyeceğim bu markanın hiçbir ürününü

Philips Ütü Servisinde Hayal Kırıklığı: Tamir Edilmeyen Ürün, Pahalı Teklifler Ve Kırık Teslimat

14 Nisan 2025 18:012.417

Philips GC5037/80 modeli ütü kullanıyorum. Ütü elektrik almasına rağmen ısıtmamaya başladı. Yetkili servise götürdüm, ta...

Philips Ütü Hem Elbise Yaktı Hem Servis Hayal Kırıklığı

14 Mayıs 2025 16:58937

Philips'ten aldığımız ütü ne yazık ki elbiseleri yakıyor. Mağaza çalışanı, ütüyü çok övdü; kireç haznesi var, asla kireç...

Tümünü Gör
Philips Ütü Su Akıtıyor Bu Normal Bir Durum Değil

Philips Ütü SuAkıtıyor Bu Normal Bir Durum Değil

Melike
Philips Kazanlı Ütü 7000 Serisi Acil Çözüm

Philips KazanlıÜtü 7000 Serisi Acil Çözüm

Fatma
Philips Azur Ütüm Arıza Işığı Veriyor, Çalışmıyor!

Philips Azur ÜtümArıza Işığı Veriyor, Çalışmıyor!

Buket
Philips Ütünün Hata Vermesi

Philips ÜtününHata Vermesi

Gülfe
Philips Ütü Su Akıtıyor, Kırışıklık Açmıyor!

Philips Ütü SuAkıtıyor, Kırışıklık Açmıyor!

Damla

Öne ÇıkanKonular