Musa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 19:08

Yaklaşık 4 ay önce Philips Azur 7500 Series marka ütü aldık. Ürünü bize satarken yüksek buhar gücüne sahip olduğu ve tabanının hiçbir şekilde yapışma yapmayacağına dair satış danışmanı tarafından bilgilendirildik. Ancak ürünü kullanmaya başladıktan sonra tabanın %100 pamuk olan kıyafetlere yapıştığını, kıyafetlere zarar verdiğini ve buhar gücünün düştüğünü acı bir deneyimle yaşadık. Müşteri Hizmetleri ile görüşüldüğünde, kayıt açılmadan size dönüş yapılacağı şeklinde bilgi verilip baştan savma cevaplar almak bizi üzdü. Philips markasının yaşadığımız mağduriyeti gidermesini umuyoruz.

13 Şubat 2024 10:47 (Şikayetten 21 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Suna

Media Markt'tan 1 ay önce aldığım ürünün tabanı kahve rengi leke oluştu Azur 7500serisinin bu kadar kotu çıkacağını tahmin bile edemezdim yapıştırma da yaptı hiç memnun değilim yardımcı olmanızı umuyorum

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ütü Yapışma Ve Güçsüzlük Sorunu

03 Mayıs 2024 19:10
PHILIPS Ev Aletleri Philips Ütü Yapışma Ve Güçsüzlük Sorunu
Enes sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 21:52
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri