PHILIPS Ev Aletleri Amasya Elektronik Servis Deneyimi

13 Eylül 2024 08:09

Amasya Önder Elektronik Philips yetkili servisi olarak geçiyor. Henüz 4 aylık elektrikli süpürgemiz sürekli kapanıyor diye götürdük parça istedim onu bekliyorum dedi ve 28 gün sonra biz süpürgeyi almaya gittiğimizde istediği hortumu yanımızda taktı denemeyi neyse ki orada yaptık ve sonrasında olmadığını görünce bir iki saate yaparım deyip ana kart değiştirdiğini iddia ederek geri verdi. Süpürge eskisinden daha fazla kapanmaya başladı! Asla ne iş yaptığını ve konuşmayı bilmeyen bir adam! Süpürgemi hiç etti henüz garantisi devam ederken!

17 Eylül 2024 12:57 (Şikayetten 4 gün sonra)

Rümeysa Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

17 Eylül 2024 12:57

Rümeysa Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Tutma Kolu Ve Servis Sorunlarıyla Tekrar Tekrar Mağduriyet

Abdullah
16 Temmuz 20:02

Cemalettin
08 Ağustos 2024 00:17
PHILIPS Ev Aletleri Yetkili Serviste Ürün Hasarı

Eyyüp
08 Ocak 2024 18:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 14:50

Banu