Çetin sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 21:03

2022 Mart ayında Philips EP3246/70 kahve makinesi aldım. Ancak 2022 Eylül ayında kullanmaya başlayabildiğim makine, birkaç aylık kullanım sonrasında su haznesinde su olmasına rağmen 'su yok' uyarısı vererek durmaya başladı. Su haznesini çıkarıp tekrar taktıktan sonra kahve yapmaya devam eden makine, nihayet sadece 11 aylık kullanım sonrasında tamamen bozuldu. Philips'in yönlendirmesiyle yerel bir elektronikçide tamir edildi; ancak servis sürecinden hiç memnun kalmadım ve bunu Philips'e bildirdim. Ancak dönüş yapan olmadı, konuyu daha fazla uzatmadım ve kapattım. Aradan geçen 4 aylık süre sonrasında makine yeniden benzer bir hatayla karşılaştı ve 'su yok' uyarısı ile kahve yaparken durmaya başladı. Tek başına yaşayan bir mühendis olarak makineyi çok az kullanıyorum ve musluk suyu yerine hazır su kullanarak, zamanında bakımlarını yaptığım halde sorun yaşıyorum. Muhtemelen yakında tekrar tamamen bozulacak, belki de garantisi biter bitmez!

Bu kadar yüksek ücret ödeyerek alınan makinenin tek kişiye yıllarca hizmet vermesi veya üreticinin ürününün arkasında durması beklenir. Philips kahve makinesi, Philips ütü, Philips ekmek kızartma makinesi, Philips Hue ailesinden birçok ürün ve Philips Airfryer almış biri olarak bu kötü tecrübeden sonra Philips'ten başka ürün almayı düşünmüyorum. Ürün hatalı olabilir; bu normaldir, ancak böylesine büyük bir üreticiden ürününün arkasında durmasını beklerdim.

17 Kasım 2023 17:01 (Şikayetten 5 gün sonra)
Çetin
Çetin
25 Kasım 2023 09:29

Bir hafta önce "En kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır" şeklinde bir SMS geldi ama arayan soran yok. Servisten memnun kalmadığımı belirttiğimde de benzer bir SMS atıp arayacaklarını belirtmişlerdi ancak arayan olmamıştı. Bırakın ürünlerinin arkasında durup sorunu çözmeyi aramaya bile gerek görmüyorlar lütfen bu markadan uzak durunuz. Bu arada hata aynen devam ediyor, tekrarlıyor.

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi Ayıplı Ürün Değişimi İstiyorum

10 Kasım 2023 21:23
Philips Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi Ayıplı Ürün Değişimi İstiyorum

02 Aralık 2023 12:29
Buket sonuçtan memnun

06 Aralık 2024 18:36
"İlginiz için teşekkür ederim."
Philips Kahve Makinesi Yedek Parça Sorunu
Sena sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 19:25
philips-latte-go-kahve-makinem-surekli-hata-veriyor-sorunum-cozulmedi-1.pdf