Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi Ayıplı Ürün Değişimi İstiyorum

Philips Ev Aletleri Philips Kahve Makinesi Ayıplı Ürün Değişimi İstiyorum
10 Kasım 2023 21:23

Şubat 2023'te Teknosa mağazasından aldığım Philips Ep3246/70 3200 serisi tam otomatik espresso makinesini Haziran ayında kullanmaya başladım. 1 ay sorunsuz kullandıktan sonra Temmuz'da kahve öğütücüde sorun meydana geldi ve kahve öğütmeyi bıraktı. Servise götürdüm ve display kartının değişimi yapıldı. 5 gün sonra cihaz tekrar kahve öğütmemeye başladı, yine servise götürdüm ve tamir edildi. Ne değiştirdiklerine dair bilgi verilmedi ve serviste cihazıma boya sıçradı.

2 ay sonra cihazda üç uyarı lambası yanmaya başladı. Kapatıp açınca sorun geçici olarak düzeliyor, 1-2 kahve yaptıktan sonra tekrar aynı arızayı veriyordu. Kasım ayında tekrar servise götürdüm ve değişim talep ettiğimi söyledim.

Önce cihaza bakacaklarını, değişime Philips'in karar vereceğini söylediler. Bugün aradığımda parçanın beklendiğini ve motor arızası olduğunu, değiştirileceğini söylediler.

Keyifle kahve içmek için aldığım cihaz 3-4 ay içinde 3 kez servise gitti. Tüketici Kanunu'nun 8 ve 9. Maddelerine istinaden, ürün garanti kapsamında 2 kez aynı hatayı verdiği için yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Değiştirilmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiririm.

16 Kasım 2023 17:41 (Şikayetten 5 gün sonra)
20 Kasım 2023 16:20
Çağla
Çağla
20 Kasım 2023 19:15

17 sinde aradılar cihazın arızasının giderildiğini söylediler bugün gidip aldım streçli oluyor ve denemiyorlar yanında cihazı aldım eve geldim ve götürdüğümden hiçbir farkı yok bu nasıl bir iştir sürekli işimden izin alıyorum servise gidiyorum bu nasıl mağdur edilmektir.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 23:35

03 Aralık 2023 23:54

01 Eylül 2023 19:08
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Philips Espresso Makinesi 2 Yılda Arızalandı, Yüksek Tamir Ücreti Talep Edildi

28 Temmuz 2025 21:00