Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfryer Kapak Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

06 Kasım 2024 00:23

Philips HD 9255/60 Airfryer aldım. Kapağının uç kısmı sensör tırnağı kırıldığı için Niğde Merkez Philips yetkili servisine arızayı tamir ettirmek için götürdüm. Arızasının kapak tırnağı kırılması sonucu meydana geldiğini alt kapağın değişiminin yapılmasını yetkili servisçe tarafıma söylenildi. Daha garantisi bitmemiş ürünün piyasa fiyatı 1900 TL ye alışveriş sitelerinde mevcutken sadece kapağına 2400 TL fiyat çıkarılması kurumun tüketici memnuniyetine ne kadar uymaktadır Philips Genel Müdürlüğünden sorunun ivedi bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.

11 Kasım 2024 04:08

Philips ev aletleri müşteri ile ilgilenmiyor Muhatap bile olmuyor. Ürününde sorun çıktı Airfryer çalışmıyor Şikayetvar'a yazdım dönüp müşterisini arayıp veya maille bile cevap vermiyor muhatap bile olmuyor her şey ürünü satana kadar Bu nasıl müşteri memnuniyeti bu nasıl sorumsuzluk ürünün parçası nasıl ürünün kendinden pahalı olabilir

07 Kasım 2024 20:34

Philips'in sattığı ürünlerde sorun çıkınca ilgilenmemesi

Philips sattığı ürünlerde sorun çıkınca ürünün sorunlarıyla ilgilenmiyor Philips HD 9255/60 Airfryer aldım. Kapağının uç kısmı sensör tırnağı kırıldığı için Niğde Merkez Philips yetkili servisine arızayı tamir ettirmek için götürdüm. Arızasının kapak tırnağı kırılması sonucu meydana geldiğini alt kapağın değişiminin yapılmasını yetkili servisçe tarafıma söylenildi. Daha garantisi bitmemiş ürünün piyasa fiyatı 1900 TL'ye alışveriş sitelerinde mevcutken sadece kapağına 2400 TL fiyat çıkarılması kurumun tüketici memnuniyetine ne kadar uymaktadır Philips Genel Müdürlüğünden sorunun ivedi bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.

07 Kasım 2024 20:30

11 Kasım 2024 13:42 (Şikayetten 5 gün sonra)
11 Kasım 2024 13:50
Tahir
Tahir
11 Kasım 2024 20:36

Sattığı ürünün parçası üründen pahalı olan bir firma bir daha asla Philips hiçbir ürün almam Kimseye de önermem

30 Mart 2024 09:28

Airfryer Kapağındaki Dişli Kırıldı Cihazı Kullanamıyorum

17 Eylül 2025 00:43
Airfryer Kapağındaki Dişli Kırıldı Cihazı Kullanamıyorum
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 16:57

09 Aralık 2024 12:08
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 16:29

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri