11 Temmuz 2023 12:35

Kayseri Philips yetkili servisi servis formu düzenlemiyor.
31.08.2020 Tarihinde Philips Marathon Ultimate XB9185/07 ürününü Hepsiburada'dan "5 yıl, her şey dahil garantili" olarak satın aldım. 1 hafta önce süpürge borusunun üst kısmı (tam olarak üst aparata bağlandığı yer) hatamız olmaksızın zamanla yıpranması nedeniyle kırıldı. Kayseri Philips Yetkili Servise götürdüğümüzde İlgili parçanın "yedek parça ve aksesuar" olarak değerlendirildiğini ve garantisinin iki yıl olduğunu parçanın satın alınarak (580₺) değiştirilmesi gerektiğini bize izah ettiler. Biz de bunu kabul ettik ve yasal haklarımızı kullanmak için buna ilişkin servis formu düzenlenmesini istedik fakat bunu reddettiler.
"5 yıl tam garantili" olarak ürün almamıza rağmen garanti uygulanmadığı gibi, servis formu dahi düzenlenmiyor.
Yetkili servisin servis formu düzenlemekten kaçınması çok açık şekilde hukuka aykırılık teşkil etmektedir.

13 Temmuz 2023 17:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Süpürgenizin yasal 2 yıl garanti süresi sona ermiştir. KaydolKazan uygulaması üzerinden süpürgenizin garanti süresini uzattınız ise uzatılan garanti kasko olmayıp kırılma veya çatlama durumlarını karşılamamaktadır. Cihazdan kaynaklı bir arıza olması halinde garanti kapsamında yetkili servimizden destek alabilirsiniz. İlgili parçanın değişimi için ücret dahilinde destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ümit
07 Haziran 2023 01:36
Altan sonuçtan memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips 5 Yıl Garanti Uygulaması

Altan
24 Mayıs 2023 17:07
Philips Ev Aletleri Philips 5 Yıl Garanti Uygulaması
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Philips Marathon Ultimate Xb9185/07 Süpürge Çalışırken Durup Tekrar Çalışıyor

Sezen
19 Eylül 2023 11:46
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Nurettin
25 Ocak 16:31