Pegasus Havalimanı Değişti Uçuş 5 Saat Gecikti Bilgi Verem Yok

Muhammet
24 Ağustos 2023 05:20

24.08.23 saat 05.40 uçağımız Trabzon havalimanından Sabiha'ya uçacaktı fakat Trabzon'da Havalimanı tadilatı nedeniyle Rize Artvin havalimanına aktardılar. Yolcumuzu 4 te getirdim Trabzon'dan Rize'ye yakıtların bu kadar pahalı olduğu halde otoparka çektik şu an 1.5 saatten gidiyor Havalimanı otoparkı ayrı para biz sırf 5.40 diye aldık. Bu uçuşu şimdi geldik Havalimanı güvenlik görevlisi saat 8.40'ta kalkacak diyor Bursa tek bir Pegasus yetkilisi yok biz burada şu an mağduruz yolcunun karnı acıktı saat gecikti kaç saat bekliyoruz burada kimse kimsenin uşağı değil yapamıyorsanız bu işi yapmayın. Ayıp denen bir şey var buradan çıkıp CİMER'e şikayet edeceğim ya yolcusuna bu kadar değer vermeyen bir şirket görmedim. Arıyorum müşteri hizmetlerini hayır 5.40'ta uçağınız diyor Havalimanı yetkilileri hayır 8.40 diyor Pegasus kesinlikle pişmanlıktır. Bizim biletimiz ayrı para otopark ayrı para gecenin bu saatinden burada yemek ayrı para verdikleri bilgide sadece 5.40'ta uçağınız bilgide yok yazıklar olsun size verilen paraya benim mağduriyetimi karşılayın.

Oğuzhan
25 Mart 2024 12:19
Pegasus Pişmanlığı Sorumsuzluk İlgisizlik

08 Temmuz 2024 10:29

Sevgi
03 Mart 2025 22:41
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Gecikmeli Ve Tehlikeli Uçuş Deneyimi

11 Ağustos 2024 16:52
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
16 Aralık 2023 23:19