Silinen Paycell Kart Ve Bakiyem

19 Temmuz 2024 13:30

Bugün sabah Paycell kartım ile 500TL'lik bir harcama yapacaktım fakat banka onaylamadı. Paycell uygulamasına girdiğimde bütün Paycell kartlarımın silinmiş olduğunu gördüm. Aynı kartı tekrardan kaydetmeye çalıştığımda veya farklı bir kart kaydetmek istediğimde hata veriyor. Lütfen yardımcı olun.

19 Temmuz 2024 13:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

19 Temmuz 2024 13:47

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

19 Temmuz 2024 14:18

Yardım merkezinde sadece konuyla ilgili PDF dosyalarınız mevcut ne yazık ki sorunumun cevabı yardım merkezinde yok ve canlı destek hattınızda bu sorunu çözemiyor iyi çalışmalar dilerim ayrıca bu sorunla ilgili bugün çok fazla şikayet aldıgnızı görebiliyorum lütfen insanlara kesin ve net cevaplar ile geri dönüş yapınız sizin zaman kazanma politikanız bizim zamanımızın boşa geçmesine sebebiyet oluyor

19 Temmuz 2024 14:20

Paycell hesabıma Ziraat Bankası hesabımdan yapmış olduğum transferi lütfen acil iade ediniz teşekkürler

Paycell Kartım Haberim Olmadan Silindi

Atilla
19 Temmuz 2024 12:24

Paycell Kaybolan Kartım Uygulamadan Silindi

Osman
19 Ocak 2024 14:34

Sıla
07 Aralık 2023 14:04
Paycell Sistem Hatası Acil Çözüm!

25 Ocak 15:43
Paycell Kategorileri