Paycell Yekli Kişilerin Hiçbir Şekilde Açıklama Yapmaması Ve Telefonlara Cevap

Paycell Yekli Kişilerin Hiçbir Şekilde Açıklama Yapmaması Ve Telefonlara Cevap
Turan
25 Ekim 2023 23:46

Paycell hazır limitim kullanılabilir limit 2750 TL 500 TL Paycell kartıma aktardım ama bu bakiyemi alışveriş yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini gün içinde 7 defa aradım her arama sürem en az 30 dakika hatta bekliyorum. Telefonlara cevap veren yok yani insanları oyalamayın yerine koymayın madem ki bu limitimi ibana aktarım yapılmıyor. Bari bırakın alışveriş yapalım lütfen buna Bir açıklama yapın bu ne kardeşim zaten geçen ay da 3500 TL limiti 2 kez faturaya yansıtınız toplam 7777 TL fatura kesilerek beni Zor durumda bıraktınız bu durumda ben 1 defa kullandım 3500 TL yi siz 2 defa aynı ay fatura ettiniz sizin için gerekli yerlere şikayet edeceğim bizleri Zor durumda bıraktınız

26 Ekim 2023 07:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Turan
26 Ekim 2023 08:33

Müşteri hizmetleri çağrı merkezi cevap vermiyor bile neyi hallediyor sunuz sonuç yok

26 Ekim 2023 11:21

Yanlış Fatura Yansıtması Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

Paycell Limit Aktarım Sorunu

Jegax
10 Şubat 00:52
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
18 Ekim 2023 10:09