Paycell Para İadesi Yatmamış

Paycell Para İadesi Yatmamış
Melike
25 Haziran 2024 11:10

Trendyol firmasında 287,91 TL harcama yaptım. Ürünü iade ettim ve iade kabul edildi, para iadesi yapıldı. İşlem geçmişinde 'Peşin İade' başlıklı, 24.06.2024 16:28 tarihinde 287,91 TL görülmektedir. Ancak hesabıma baktığımda para hesabıma geçmemiş. İşlem geçmişinde + ve yeşil olarak görünse de hesabımda bu meblağ bulunmamaktadır. Bu paranın Paycell sanal kartıma iade edilmesini istiyorum. Paranın hesabıma geçmesini talep ediyorum. Mail olarak da sizlere bilgilendirme yaptım.

25 Haziran 2024 11:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

25 Haziran 2024 11:53

Merhaba Melike Hanım, Talebinizi detaylı olarak 0850 622 60 60 numaralı hattan müşteri hizmetlerimize ulaşabilir veya Paycell uygulaması içinde “Profil> Yardım Merkezi>Bize Ulaşın” adımlarını izleyerek talebinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Paycell

Özlem

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba aynı sorun ben de de oldu merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim 😊

Meryem
08 Haziran 2024 23:41

Najib
06 Ocak 2024 14:26
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
19 Temmuz 2023 18:42